A Nemzeti Színház színészbalesetének eltussolása miatt ekézte utódját Alföldi Róbert.

 „Ez férfias? Ez tökös? Ez egyenes? Ez magyar? Ez gerinces? – Alföldi Róbert kiosztotta Vidnyánszkyt

Felelősségvállalás az mi? Forrás: Youtube

Mélységesen elítéli Vidnyánszky Attila magatartását a Nemzeti Színházban történt novemberi baleset miatt Alföldi Róbert, a színház korábbi igazgatója. Horváth Lajos Ottó és Szász Júlia súlyosan megsérült, miután métereket zuhantak a rosszul rögzített díszletről. Alföldi szerint nála ilyen hiba elő sem fordulhatott volna, és biztosan nem így kezelte volna a helyzetet.

„Én ennyire naiv vagyok. Azt hittem, komolyan gondolja, hogy lemond. Nem hittem, hogy ez előre át lett gondolva, ki lett találva: lemond, és akkor jön mindenki, hogy jaj, maradj, utána ő közli, hogy nem tudnak nélkülem működni, feláldozom magam, visszajövök. Ez férfias? Ez tökös? Ez egyenes? Ez magyar? Ez gerinces?”

- fakadt ki a gyömrői Hankó István Művelődési Központban tartott péntek esti előadásán, a Blikk szerint Alföldi.

Alföldi szerint Vidnyánszky igazgatóként nem írta alá a Rómeó és Júlia díszletének átvételét igazoló dokumentumot sem.

A színész-rendező felháborítónak tartja, hogy a két színész eddig egy fillért sem kapott. „Ezek után van képe az igazgatónak azt nyilatkozni, hogy a színészeknek meg kell tanulnia a díszletet használni. És kiderül pár napja, hogy azzal a színésszel, akinél nagyon nagy kérdés, hogy miként tudja majd bármikor is mozgatni a kezét, még nem beszéltek és nem kaptak még egy fillért sem."

Alföldi szerint nem történt valós vizsgálat az ügyben. Az első dolog volt, hogy lebontották a díszletet.

A Nemzeti Színház két színészét, Szász Júliát és Horváth Lajos Ottót tavaly november 10-én érte súlyos baleset, miután a Rómeó és Júlia előadása közben lezuhantak egy több méter magas vasszerkezetű díszletről.

A baleset után Vidnyánszky Attila beadta a lemondását, de Csák János fideszes kulturális és innovációs miniszter nem fogadta el.

Forrás: Blikk
Fotó: Youtube

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Alföldi jól csinálja! Egyébként csak rá kell nézni erre az Ukrajnából importált "művészre"... árulkodó!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qunta
hát tökösséggel alföldi naccságosasszonyt sem lehet vádolni.
Havanagi
Nem tudom ki hogy van vele,de nincs az a szerep ami miatt szinésze lennék ennek a ránézésre is undorító torzónak-.
C_3PO
@balos: Van kalapja, nincs kalapja!
Eladott Ország
Magyarország: A következmények nélküli ország. De! Csak egyesek számára. Ha nem Csókos Elvtárs lett volna, hanem egy normál átlagember, úgy megbüntetik, hogy csakúgy zörög. Kárpátalja géniusza uralja a Nemzetit. Az elvek embere. Ja, nem, csak egy fidesztakony. Egy kegyenc nem hibázhat, és nem mondhat fel. "Azt majd mi mondjuk meg, mikor mehet!" Kutyakomédia, b@zmeg. Hát ez mellbevágot a szentségit. Nahát ! Ezt nem gondoltam volna ! Mán aszittem, mindmeghalunk! Mi lett volna nélkülünk e nélkül a nagy tudású tunikás ember nélkül?! Aki bandzsa, kancsal az csak csúti kegyenc lehet.
uploads.disquscdn.com/images/74a6a02e2a52cbf5ff46db01801902dd92b01af4779982f8d11c6b87f6dd381a.jpg?w=800&h=550
De ennek szétállnak a szemei, míg a Mariskának össze. Ez az izé a képen csak nem a kancsalmarcsa valamelyik háziállata? Olyan ez , mint a " Felelős miniszter." Felel a kedves kenyéradó gazdájának.
uploads.disquscdn.com/images/097f69bd7aee262c345b1a2aa8e0a74fdfb4b8f76e5e8431e39dfe9d0d4cbf7f.png?w=800&h=478
Eladott Ország
Kedves Anton Burajev! Vidnyánszky fedőneve: Anton Burajev volt. Beszervezése még komszomolista korszakában megkezdődött. Az, hogy sokan elhatárolódnak tőled, az valóban azt jelenti, hogy jól dolgozol, mint Orbán csicskása, szervilis seggnyalója. Először is, ennek a terhes vízilónak jó lenne képbe kerülnie a dolgozik ige jelentésével. Minden normális ember elhatárolódik tőled, te szerencsétlen. Menj vissza Ukrajnába és harcolj ott a hazádért , a szabadságért. A régi SZFE-n fel sem merült, hogy bármi ellen szót kellene emelni, mert a szólásszabadság magától értetődő volt. És arról mi a véleménye, hogy Oroszország megtámadta a hazáját? Nincs se hazája, se véleménye. Ez egy hazátlan gerinctelen kétszeresen "hazaáruló." Persze. Köszönjük, hogy nem lövetitek le, dobjátok tömlöcbe azt, aki nem ért egyet veletek.
Hát, ha a rombolást is munkának lehet nevezni, akkor kib*szott jól dolgozol gyökér. Évtizedekbe fog telleni, mire minden szar el lesz takarítva utánatok. Vidnyánszkykám ne hazudj - azt mondták a hallgatóid, hogy menj a picsába. Igen ezzel minősítettek téged és ez azt jelenti, nagyon-nagyon ciki vagy. Az, hogy ellened zúgolódnak az alád rendelt diákok olyan, mintha a hadsereg tábornoka ellen kelnének fel a katonák. Így már érted? És így is úgy gondolod, hogy jól végzed a dolgod? Mert ha igen, akkor az azt jelenti, hogy a célod a káosz vagy ez már orvosi eset. Tipikus fideszes/ruszki attitűd az óvodásként vagdalódzó pártelnök-miniszterelnök-doktor-jézus úr sértődött szóhasználatának majmolása. Agyhalott moszkovita csicska. Eddig azt hittem, hogy ez a fajta érvelés csak idült alkoholisták és agyatlan, földbuta fideszhívők között divat. Önértékelési zavarokkal küszködő ember vagy, orvosra van szükséged. A gecinek van valami perverz vonzódása, ezekhez a szemtengely problémás férgekhez. Matolcsy, Kásler, terror Marcsa, meg ez a gyökér.
uploads.disquscdn.com/images/1f2715bbd2105f08613bca11b7ded02de59ec3a03768c189d754c958dfa04bf0.jpg?w=800&h=750
Eladott Ország
Vidnyánszky és Cserhalmi György pengeváltása. Vidnyánszky: „Harcos világban élünk, én pedig nagyon a frontvonalban vagyok. Nehéz innen kilépni.” Cserhalmi: Én úgy tudom, hogy a frontvonal Herszonnál húzódik. Biztos hogy ott vagy?
twitter.com/xmedardc/status/1741825141884006619/photo/1

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.