ORBÁNNAK MAKÓ IS BARCELONA, NA ÉS ÓZD ??? Lézerfény váltja fel a kéményeket. A végtelenig hatoló lézerfénnyel tervezik megidézni az Ózd szimbólumává vált egykori acélmű kéményeit. A terveket a Miamiban található Hard Rock Hotel lézergitárját készítő magyar vállalkozó, Kovács Tamás készítette, ráadásul egy új kohászati tanösvény is épül a gépszobor-gyűjtemény számára az egykori kohászati üzemek területén. Az Ózdi Kohászati Üzemek Magyarország legmeghatározóbb nehézipari termelését bonyolította le. A Gyár úton magasodó kilenc monumentális kémény a városkép meghatározó eleme volt, de az üzem privatizációja és a technológiai változások miatt a meglévő kohók és kémények feleslegessé váltak. Az üzem bezárt, a szimbólummá vált kéményeket pedig – a városi közösség minden törekvése ellenére – több más építménnyel együtt felrobbantották.

Forrás: index.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak szólok: naná, hogy az EU-s pénzekből, s meg kell jegyezzem, hogy azok a mocskos nyugati polgárok, akiknek a pénzét lopjátok nagyin örülnek ennek! =))o
Pálinkás Pál
már most is olyan, tele van bevándorlókkal...miami latinokkal, ózd cigányokkal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.