Az énekesnőt kísérti a börtön. A mai napig összerezzen ha kulcscsörgést vagy szirénát hall.

Lagzi Lajcsi tavaly április 26-án vonult be a baracskai börtönbe, ahova áram-, víz- és gázlopás miatt került. A mulatós sztár hamarosan szabadul és ezzel kapcsolatban a börtönt szintén megjárt Zalatnay Cini, szólalt meg a borsonline.huu-nak érzéseiről.

Zalatnay Cini tanácsokkal látta el a börtönből szabaduló Lagzi Lajcsit: "Mai napig összerezzenek, ha meghallok egy szirénát"

Zalatnay Cinin nyomot hagytak a börtönévek/Fotó: MTVA Fotó: Zih Zsolt

Az énekesnőt a vak szerelem és a naivitása sodorta bajba, de szerinte ez már nem lényeges. Leülte a rá kiszabott két évet. Az énekesnőnek állítása szerint szerencséje volt, mert őt szerették bent, sokat énekelt a többieknek, viszont amikor kattant a cellaajtaja és egyedül maradt, akkor zokogott.

„Tudtam, ezt végig kell csinálni, túl kell élni lelkileg! És túléltem és újra kezdtem idekint. Nehéz volt, nagyon nehéz, Lajcsinak is az lesz! Amikor a börtön után az első időszakban a fellépésre mész, ott állsz a színpad mögött és reszket kezed-lábad, hogy mit fognak szólni hozzád, hogy fognak rád reagálni. »

Zalatnay szerint nagyon nehéz kiállni először a közönség elé, mert:

„ olyan, mint a gyerekek, őszintén úgy odamondanak, hogy csak na… Szerintem Lajcsi van olyan erős, hogy ő ezt meg fogja tudni csinálni, hogy elhatározza, hogy folytatja a zenélést tovább. Neki sok előnye van, ami hátrány is. »

Az énekesnő úgy véli, Lagzi Lajcsi gazdag, van saját háza, ami egyben előny és hátrány is, mivel az emberek nem szeretik ha vagyona van valakinek.

„ Miközben könnyebbség, hogy ha nincs fellépése, akkor is van mit ennie, de nehezebb lesz emberek közé mennie. Én szurkolok neki! Azt még el kell mondanom, hogy én az elmúlt évek ellenére mai napig összerezzenek, ha meghallok egy szirénát, vagy kulcscsörgést, vagy valaki hangosabban zárja be az ajtót, ezek mai napig kísértenek!”

Forrás: borsonline.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fideszes gyökér
Be kell lépni a NER-be, aztán fraciásan mondva "Dö la lé!"
jáger laszló
Zalatnay jótanácsai Galambosnak szart sem érnek! Mindenkinek magának kell feldolgozni a történteket
Csak ennyi
barátilag
J.L.
Sakk Matt
Azért rezzensz össze, mert ócska bűnöző vagy!
fideszes gyökér
Be kell lépni a NER-be, aztán fraciásan mondva "Dö la lé!"
sokanvagyunk
@fideszes gyökér: Csak nem azt mondod, hogy sok tanácsadói munkája lenne hamarosan a NER-es fiúk kiszabadulása után? :)
szép új világ
Cini igazi jótanácsa Lajcsinak: - Ha nem akarsz még egyszer így járni, akkor lopj körültekintőbben és lépj be a fideszbe.
kismadár
Esetleg még többet kellett volna lopni és beállni a fideszes csalók mellé, igaz az állam nem szereti a konkurenciát.:)
Lásd a Stadler ügyet is, jól elintézték (nem védem, de egy kicsit sajnálom). Azt mondják egy bíró sem kerül a mennybe amíg egy hely is van a pokolba...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.