Thomas Bach NOB-elnök csak Katart és Szaúd-Arábiát említette, az MTI szerencsére kiegészítette a sportvezetőt néhány egyéb országgal. Thomas Bach NOB-elnök szerint „újra fellángolt az érdeklődés” az olimpia rendezése iránt, hiszen a 2036-os nyári játékokra „legalább tíz jelentkező van”, írja az Insidethegames. A NOB elnöke az olimpia rendezése iránti érdeklődés újjáéledését a hivatali ideje alatt végrehajtott reformoknak tulajdonította.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy igazán sokat elmondó cím

az indesithegames.biz „IOC President Bach buoyed by "high level of interest" in hosting Olympic Games” cíkkének matyar olvasata

A444.hu „A NOB elnöke szerint rengetegen érdeklődnek a 2036-os nyári olimpia iránt, az MTI Magyarországot is feltette a listára” címmel számol be Thomas Bach NOB-elnök nyilatkozatáról, pontosabban annak MTI-s ferdítésről. „Az Insidethegames cikkében nincs szó róla, de az MTI a lapszemlét kiegészítette”!!! =))
balos
@RonaGyuri: Gondolom ez már eldöntött tény,hogy 1 újabb 40%os lenyulható rendezvénnyel bővülhet a lop-társadalom!Ennyi birka esik a lopás pártolásába,ha megint megszavazzák a cirkuszosok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok