ORBÁNÉN MÉG EZEKNEK SEM MENNE!! =)) Miközben mindenhol másutt forradalmi változásokat szolgálnak a mesterséges intelligencia rendszerek, addig Kínában éppenséggel azt érték el vele, még Hszi Csin-ping halála után se változzon semmi.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Orbánén még az foguk is beletörne

A Kínai Állami Internet Információs Hivatala egy olyan nagy nyelvi modellt (LLM) mutatott be, amelyet Hszi Csin-ping kínai elnök gondolataira képeztek ki. A rendszert – a világot felforgató ChatGPT után szabadon – Chat Hszi-PT-nek nevezték el.

Bár könnyen lehet, hogy a mainapi légyott során erről is tanácskoztak és az is tény, hogy Orbán nyaloncai sem kevésbé lelkesek, de tartok tőle, - igaz a kínai nagy barátét nem ismerem – Orbán politikai filozófiái – ha van ilyen – annyira nélkülözi az elemi logikát, hogy azt az AI sem tudja kezelni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.