A Tanár úr és Molnár Anikó közösen beszéltek könyvükről az Esti Frizbi felvételén.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lovo52
Ki maga havas, hogy enyit megenged magának?
zsolti
@lovo52: mi a gond, hazudott? hülyeséget mondott? nem. hja kérem, megengedhetetlen, ha valaki őszintén kimondja amit gondol? hozzá kéne szokni.

a finomkodás, a szar becsomagolása, masnival átkötése az egyetlen emberi tulajdonság, amit valószínűleg soha nem fogok megérteni.
ugyeugye
én inkább befognám a számat Havas helyében.
a maga módján ő is egy "prosti"...
ditke27
Ez így van egyik prosti a másik hülye,de Havas a leghülyébb,mert róluk ír tudja ebben van a pénz,mert ha nem így lenne akkor tuti,hogy nem foglalkozna velük,és igazán egy ilyen tanult ember tudhatná már,hogy kurváknak áll a világ akkor miről beszél????
szolidka
Én láttam adást és úgy gondolom, hogy ez a melák semmire való kurva megérdemli, hogy így beszéljenek vele és róla. Ott ült Havas mellett, mikor ezeket a szavakat mondta, ill. minősítette ezt a senkit és ez a hülye úgy vigyorgott mintha valami bókot mondtak volna neki. Akkor miről is beszélünk? Megérdemlik egymást! Havas sem nagyon verheti magát, hogy ő úriember, mert az úri ember nem ereszkedik a kurvák közé, bármennyire is szereti a pénzt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.