A Magyar Televízió egykori washingtoni tudósítója Hajdú Péter vendége volt az Esti Frizbiben, ahol a kutyája haláláról mesélt. Radicsot a Velvet a magyarországi homoszexuálisok helyzetéről kérdezte, a beszélgetésből pedig kiderült, hogy nem tudni, miért - talán kulturális okokból - nincsenek itthon coming outok.

Forrás: velvet.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Magánügy a szexualitás, akár hetero, akár homo. Nem tud érdekelni, hogy ki kivel bújik, bújna ágyba.
Edy Andre
@furfang: Magánügy, persze, de sok embert éppen ezért nagyon is érdekel, hogy ki kivel, hogyan, miért. Nem ez a kíváncsiság dönti azért romba a világot, nna :)

Amúgy meg a coming out a barbároknál tabu, a kevésbé barbároknál inkább valami izé érdekes intézmény, egy teljesen toleráns utopisztikus világban meg nem lenne értelme.
szolidka
Nagyon sajnálom, hogy Radics Péterről csak ilyen híreket olvashatunk. Én emlékszem, milyen szuper riporter és tudósító volt:-( Miután felvállalta másságát, fordult a kocka. Most már ez ugye nem jelent gondot, de abban az időben fejek hullottak porba. Kár, hogy ilyen sorsra jutott.
Edy Andre
@szolidka: így van, nagyon jó riporter volt. de azt nem tudjuk, hogy a coming out miatt csúszott-e ki a talaj a lába alól. amúgy szerintem nem amiatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.