Több hazai ismert ember is beleegyezett, hogy feljelentse Radics Péter volt washingtoni tudósítót. A másságát nyíltan felvállaló népszerű tévés az Esti Frizbi felvételén mesélt arról, hogy elaltatta az egyébként teljesen egészséges kétéves kutyáját. A tetemet azóta is a fagyasztóban őrzi.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Evikati
@masterboy: ...ha ilyen beteg, még ez is kiderülhet.:-(
Hallottunk már csúnyábbakat is.
kir
Ez az ember egyértelműen meg van zakkanva. Kérdés, hogy mit érnek el a feljelentgetésssel a médiaszereplésen kívül. Mondjuk ez eléggé jellemző magatartás, hogy rögtön mindenki bizonyítani akarja a saját igazát, feljelentget, sőt, fel is akarja akasztani.

1. A kutya a hír szerint fájdalommentes halált halt. Nem úgy mint a legtöbb disznó/marha a vágóhídon. Akkor legközelebb a mészárost is feljelentgetjük?

2. Fagyasztóban megőrizte a tetemet. Hűha, nem szokványos megnyilvánulás, de ha belegondolsz, minek kell koporsóban eltemetni az embert, miért nem jó a hamvasztás? Miért mumifikálnak? Egyik sem több beteg beidegződésnél, csak a társadalomban nem vált ki megütközést.
gondolkodo
Emberi tulajdonság ragaszkodni a szeretetthez. Ezért nem ajándékozta el. A szeretett lény fájdalommentes halált halt, hogy ne lehessen másé. Jobb, mintha agyonverte volna! Neki is, a kutyának is.
Világméretű vitákat vált ki az eutanázia. Ez ha ember-állat viszonylatban is, hasonló. (Hasonló - és tudom, minden hasonlat sántít.)
menasagh
@kir: Miért nem ragoztad tovább, pl. a bálnák meg csáklyázása, a halak fejbeverése, a csigák élve megfőzése, a saláta lefejezése, a krumpli megnyúzása stb. stb.
Szerinted egy meghalt, élettelen tetem hol van jobb helyt, a földben eltemetve,a krematóriumban elégetve, vagy a hűtőbe ???
Evikati
@mosz: Erre utaltam én is. Nem feljelentgetni kellene, hanem keresni neki egy orvost, egy intézményt, ahol gyógyítják.
Előbb-utóbb magában, másokban is kárt tehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.