Alagút, fények, eltávozott szeretteink képe: vajon a halálközeli élmények valóban túlvilági régiókba engednek bepillantást, vagy van erre nézve racionális magyarázat is?

Forrás: drinfo.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Diamont Frost
Az egyik fiamnak 12 éves korában bokaszalag-szakadása lett, --- meg kellett operálni.
Természetesen a kórházban vártam,hogy a műtét véget érjen, és a kórterembe tólják.
Kb. 20 percig tartott a beavatkozás, természetesen altatásban.
Alighogy kitólták a műtőből már ébren volt, teljesen a tudatánál.Kérdeztem tőle,mit érez, fáj-e valamilye?
Nemleges választ kaptam,----
Akkor azt mondta: ---- " Anyu képzeld,LÁTTAM saját magam a műtőben,mialatt operáltak."...
---- "Olyan volt,mintha a műtő menyezetén lettem volna, láttam magamat az asztalon,hallottam amit beszélgettek az orvos, meg a műtős-néni, láttam,ahogy vágják a lábam,.... de nem fájt....

Az én gyerekem akkor 12 éves korában ,soha nem hallott arról,hogy létezik az u.n. testen kivüli élmény!!---tudomásom szerint semmi komplikáció nem merült fel a műtét alatt, mégis megélte a testen kivüli tapasztalást!
Ezen nagyon meglepődtem, mert többször is operáltak már,de nekem nem voltak ilyen élményeim.
margo45
Talán a racionális magyarázata az is lehetne, ha az orvosokat köteleznék altatás előtt, a betegeket ki kérdezni,a legfájóbb és legfrissebb élményeikről.Mert bizony lehet szépen lassan, elaltatni egy beteget,viszont máskép reagál, az egyik vagy másik ember, bizonyos altató fajtákra,és hírtelen zuhanni kezd, altatás közben.Igy előfordulhat gyakran, hogy hol röhögésben, hol sírásban tör ki rajta a félelem.Az ilyen embereket, nehezebben is tudják felébreszteni a mütét végén.Ők az alagut végén találkozhatnak,a meghalt rokonaikkal is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.