Több mint öt hónappal a tragédia után, egyre nagyobb a valószínűsége, hogy talán már sohasem lesz meg a Kiskunlacházi H. Nóri gyilkosa! Nóri most lenne 15 éves. A gyilkos, vagy gyilkosok élik tovább hétköznapjaikat. Nem bujkálnak, és talán már nem is félnek a felelősségre vonástól. Öt hónap telt el. Öt hosszú hónap, és ahogy a nyomozás kezdetén, most is csak kínosan hallgat a rendőrség..

Forrás: csellengok.net
Feltöltő: mariomartinez
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zolipapa
Ebben a topicban is megismétlem: ezeket a gyilkosokat ember nem fogja az életben elkapni. Ezek már az Atlanti-óceán túloldalán élik világukat. A miskolci ápolónő, Labancz Anna gyilkosa sem került soha rendőrkézre, pedig már lassan negyven éve, hogy megölték. Ezek sem fognak. Ugye, emlékeztek egy régi amerikai thrillerfilmre, amely egy soha fel nem derített rettenetes bűnügyről szól. Nórika esetében is - sajnos - aktuális. Nos, soraimat zárva idézem a film címét: "A VÁLASZT CSAK A SZÉL ISMERI"...
paparazzi
Pénzes Henivel "kevertem" a nevét. Az övé meglett valóban és milyen meglepő ő is cigány volt... Azt hiszem még lehete sorolni pár keresztnevet :(
rodeotigris
@vsosika: "Felénk azt mondják nem akarásnak nyögés a vége." De ez a szexre nem vonatkozik. :)
jband
Újjabb hatvan nappal meghosszabbították a nyomozást ma. Szóval még 2 hónapig reménykedhetünk. Kérdés, hogy dolgoznak is, vagy csak várják, hogy felejtsen a közvélemény? (Üzenem: ha kell én gondoskodom róla, hogy két hónap múlva itt legyen a semmittevők névsora, ha addig sem kapják el. És napi renden lesz az ügy.. Még ha az atyaúristen is lemond akkor is.)
Dezire
@chrislg: Itt nem mond le senki .Nincs becsület. Nincs önérzet.Nincs felelőség tudat.Itt mi mondhatunk le a biztonságról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.