Száműznék a Holdra bugyikollekciójával együtt Kiszel Tündét egy népszerű blog olvasói. A blog szerkesztősége ugyanis felhívást intézett a díva megtréfálására, sőt véres likvidálásra is gyűjti az ötleteket. Tünde mélységesen felháborodott a portálon látottakon, és a rendőrséghez fordul.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eutanazia
Na ez az ő maga mondta :
"Hihetetlen, hogy egyeseknek mennyi idejük van ilyen hülyeségekre – mérgelődött Tünde"

Szóra sem érdemes az a lény.
tsabeeka
na mi van, a bors megtalálta az internetet?
Rockxy
Rémisztő ez a nő. Nem elég hogy sztár és celeb, most már díva is.
Mi jöhet még?
Lehet, hogy nálunk általa fog terjedni a malac-flu?
G'Alibaba
A díva valahol máshol kezdődik.Pl: Sophia Loren, Greta Garbo, Audrey Hapburn, Catherine Denev, Marilyn Monroe stb. Elképzelni sem tudom, milyen alapon sorolja magát az ilyen kaliberű VALÓDI
sztárok közé....
antonka
hogy lehet valaki diva, aki filléres nőnek számit, akivel meg lehetett tenni, hogy 2 ft-osokba kapta a gázsiját. ezek után a holdra kellett volna bujdokolnia, nem pedig még kiállni ország világ elé. még szerencse, hogy olyan kicsi a lánya, nem tudom később hogy fog megbirkozni anyuci defektjével. éghet majd az arca, és szégyelheti anyucit, legfeljebb letagadja. én sem dicsekednék vele. méghogy diva, ahhoz még növesztheti a szemöldökét, és a póthaját, mert szerintem azt hiszi, hogy valaki attól valaki. ennek az országnak vannak kis sztárjai - kis ország - de ő még csak a nagyon-ngyon kis senkiig tornázta magát..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.