Mivel olvasóink Benkő feleségfogó showműsorának hírére már most nagyon kíváncsiak arra, hogy milyen nők fognak önjelölt gazdatestnek jelentkezni a produkcióba, bemutatunk egyet. Simon Eszter, alias Foxi, Koroknay Géza élettársa is úgy döntött, hogy ismét felveszi a kesztyűt és beszáll a faszharcos férfiasságának birtoklásáért folytatott küzdelembe. Szinkronszínész partnere persze erről mit sem tud. Dráma.

Forrás: velvet.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gondolkodo
@zia: Foxynak nem fura, hanem a műsornak megfelelő izlése van.
Mottó: "Lesz még lejjebb is, ezt be is bizonyítják, tehát ebbe kell belekapaszkodni!"
zia
@gondolkodo: Jól megvígasztaltál............Azt hiszem kidobom a tv-t
hsaliani
Azért szörnyű dolog szerintem kihasználni szegény beteg, személyiségzavaros embereket.A Benkő még a Győzikénél is betegebb. Nem ilyennek született, valami miatt kifordult magából, és ez elég nagy baj, mert szerettem a lemezeit.A nőkről meg ne is beszéljünk akik itt megjelennek. Persze, hogy nagy lesz a nézőközönség, mikor az ország 60%-a csak három csatornát tud fogni.Ennyi sz@r , elszomorít.
gondolkodo
@hsaliani: Szerintem Benkő nem hülye, sőt nagyon is okos. Ő, megélhetését javítandó, pénzt akar keresni. No és ad is érte valamit, ha Ő nem lenne, moet én sem írnék!
Talán nem is kifordult magából, hanem észre vette: a "celebnek lenni" jó színvonalú életet biztosít! Nem rosszabb Ő annál, aki nem egészen erkölcsös életet élő külföldi csajra hasomlóságát kihasználva éli jól megfizetett celeb életét. Azt tartom bajnak, hogy erre igény van, sőt egy bizonyos rétegnek követendő példa, netán életcél utánzásuk! Erre egyetlen kifejezésem van: intelligencia csökkenése.
xu
Ez utálatosabb lesz, mint az elit!
menasagh
Amikor egy ember oda jut, hogy a faroknak nem nevezhető bőrnyúlványával akar karrierje szintjén maradni, az már nem csak elítélendő. hanem sértő is...és nem csak neki, hanem azoknak is kik az ilyen dolgokat közönség elé viszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.