Miért vannak klasszikus történetek minden házasságban arról, hogy a férfi keresi a hűtőszekrényben a sört, s az istennek sem találja meg; hogy megáll a gardrób előtt, egy helyre néz, s ha nincs pontosan a szeme előtt, amit keres, azonnal hívja a nejét?

Forrás: eletforma.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
oldboy
a leghatározottabban cáfolom,hogy a férfi nem találja meg a hűtőszekrényben a sört.
reallatas
@sisak: Roppant valódi szimpatikus szavak ezek, hasonló módon már a multkor én is kifejtettem. Humorosan mondva a címtől már majdnem megrémültem, hirtelen az ugrott be, remélem a szerepcsere, nem organikus fizikai értelemben értendő, amire természetesen tudom nem is következtet. Idősebb ember lévén, én nagyon jól tudom, hogy egy igazi nő, nem is akar igazán más lenni. Az én kissé önös érdekeim mentén, hála istennek.
zsuci
@oldboy: És a sokadik sör után megtalálja majd amit keres?
gondolkodo
@zsuci: Előrelátó férfi gondol a jövőjére!
A meccs idejére két karton sört készít a fotel mellé!
Calvin
Mert a világon a legszebb látvány egy férfinak, amikor két meztelen női test összesimul. Ez nem mondható el a nőkről, hogy a fordított férfi verzió tetszene nekik. Hát ezért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.