Tegnap összefutottam egy rég nem látott munkatársammal. Hosszú évekig irodáink közelsége és a munkakapcsolatunk határozta meg a találkozásainkat. Most a piacon, szemtől- szemben, elkerülhetetlen volt a találkozás. Soha nem voltunk baráti viszonyban, a három lépés távolságot mindketten tartottuk. Nem kedveltem és ezt ő érezhette.

Forrás: tudtad.blog.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reallatas
@Evikati: Tudod az én kis pesszimizmusom, no meg a nők belső ilyen olyan megnyilvánulásuk, szerény ismerete, azt súgja, hogy lehet, hogy volt ebben egy kis zrika is, hátha ugrik a másik fél rajta. Mert ugye legjobb öröm, a káröröm. Üdv.
Evikati
@reallatas: igazad van, ez így is volt! Nem hiszem, hogy hamarosan összefutok vele újból, de kíváncsi lennék a folytatásra:-)
szöszmösz
@Evikati: Szeretem olvasni az írásaidat. Irénkének a gyermekei úgy látszik keményen feladták a leckét. No, de ez így van rendjén. Nem szégyen tanulni
gyermekeinktől. Engem sajátjaim igen gyakran sarokba szorítottak és soha nem csökkent anyai "tekintélyem" a megértés, belátás, elfogadás következtében.
menasagh
@Evikati: Szóval örültél...nem szép, ugyanis kárörvendőnek tűnhetsz....:)
Na de komolyra fordulva, nem is annyira rasszista volt az illető hölgy mint amennyire buta. Ha valaki a másik bőrszínével , származásával csúfolódik az inkább az illető csúfolódó butaságát jelzi. A rasszista nem elégedik meg a megjegyzésekkel,az igyekszik keresztbe tenni, gáncsoskodni és nyíltan megalázni....
Ezt az Irénke azzal is bizonyította, hogy amikor a saját bőrén tapasztalta a feketeséget, akkor az már nem is volt olyan csúnya......
Evikati
@szöszmösz: Abban azért nem vagyok biztos, hogy ezentúl elfogadja majd a többi feketét.
Egyébként egyetértek veled. Én már az unokáimtól is sok bölcsességet tanultam:-)
Evikati
@menasagh: Igen, lehet, hogy igazad van. Volt bennem valami káröröm, mert más pozitív érzést nem tudtam előhozni magamból az eset kapcsán.Egyébként valóban buta nő és sokszor egy szóval is keresztbe lehet tenni embereknek. (Most nem, jöjjön holnap, ezt nem így kellett volna, stb... ) Ezek a gyerekek eltévednek a bürokrácia útvesztőin és nem érzékelik sokszor, hogy emberi rosszindulat is akadályozza őket az ügyeik intézésében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.