Milliárdos nagyságrendű, bűnszövetkezetben elkövetett csalás történt Miskolcon a Fészekrakó programhoz kötődően - közölte Káli Sándor (MSZP) a város polgármestere. Az elsősorban Miskolc avasi lakótelepén történt esetek, amelyekben ügyvédek, ügyintézők, ingatlanközvetítők érintettek, nem maradnak büntetlenül.

Forrás: Blikk.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gesa
Ez így leírva csak egy kis hírecske. De azoknak akiket érint az Avasi lakótelepen óriási probléma, mocskos állat pénzéhes emberek, nem törődtek a következménnyel, nem csak anyagi, de erkölcsi kárt is okoztak az ott élő embereknek.Felbecsülhetetlen károkról beszélek. Remélem a bíróság nem lacafacázik velük, hanem hamar benyomja mindegyiket a dutyiba.Szemét banda!
Vera1944
Már ideje lenne ha ezeket a sibolókat minimum20-30 évre kivonnák a forgalomból. Ha rajtam múlna ujranépesiteném a Gulagot. Vera

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.