A mentalista sokat tudhat Michael Jackson rejtélyes halálával kapcsolatban

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gondolkodo
A "Tudom, de nem mondom meg!" nekem ovis módszernek tűnik.
Vera1944
Pedig jó lenne mert már minden sz....rt rákennek arra a szerencsétlenre.
zia
Azt mondta: öccse vagyona a publikálási jogokkal együtt "bőven meghaladta az egymilliárd dollárt" (199 milliárd forint), és ezért "gyilkolták meg ... holtában többet ér nekik, mint élve". Hozzátette: kétmillió dollárnyi készpénz és ékszer már el is tűnt az énekes házából.

Azért én szétnéznék a kedves papánál is................
menasagh
Szerintem ez az úri szélhámos nem mentalista, hanem mentálhiányos....
Calvin
Szerintem is előre megfontoltan a rokonai tetették el láb alól, mert még életében elvesztett volna egy csomó dollárt különböző perekre. Talán az egész vagyonát és hírnevét is bemocskolta volna, amit a családja is megérzett volna. Halála után már nincs kit megbüntetni, és a vagyonának nagy része a rokonságra maradt. A Michael által megteremtett kúltuszból és az eladott lemezekből és a jogdíjjakból, legalább 60 évig jól megélnek majd munka nélkül.
Vera1944
Zia. Én a papát a cerkájánál fogva akasztanám fel. Annak a szerencsétlennek semmi gyermekkora nem volt, gyermekként pénzt kellett keresnie, hogy azt az apának nevezett förmedvényt eltartsa. Az egész család egy kalap......r.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.