Saját medence helyett saját tava lett az énekes házaspárnak a Velencei-tó legszebb részén.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gesa
Korda György egy végtelenül szimpatikus a szememben, rendkivül eredeti figura, aki szerintem még a légynek sem árt. Remélem még nagyon-nagyon sokáig fogja az új otthonát élvezni!
bombi02
@gesa: Én is így gondolom. Szeretem és tisztelem őt. Megérdemli a kényelmet és megérdemli a szépet. Legyen boldog még sok-sok éven keresztül!
xu
120 millából luxus-lakás? Hiszi a piszi!
Vera1944
XU
120 milláért tudok luxusvillát (úszómedence, jakuzzi,szauna, 3 szint, 480m2 klima stb.)
pacsirta
Nagyon sok ember végig dolgozza az életét. Egyáltalán nem vagyok irigy, de az átlag magamfajta munkásember is megdolgozik egy életen át a kis egyszerű házáért. Nem kell őket annyira ajnározni!!
Próbálna 40 fokban fizikai munkát végezni.
xu
@Vera1944: Várom a címet!

@pacsirta: Korda is a melegségből élt: nyílt titok! De ez a kappan-hangú liba kihozta belőle a férfit! Én szerettem Korda énekét, de mióta felkarolta a Klárikát: lerombolódott a nimbusza! Nem lehet, hogy ennek a nőnek fütyköse van? Meleg ez a Gyuri, mint az űrrakéta hővédő-pajzsa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.