Elegük van az embereknek a politikusokból, a tékozló cégvezetőkből, szívesebben látnának egy jól menő vállalkozót például a tömegközlekedési vállalat élén, még ha kicsit simlis is. Stadler Józsefet, a börtönviselt ügyes juhászt például. Ő maga azt mondja, szívesebben marad becsületes vállalkozó, de ha mégis vállalná, visszafizettetné a végkielégítéseket, és kirúgná a jelenlegi vezérkart, a maga javadalmazását pedig egy átlagmelós fizetésének a duplájában határozná meg.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szöszmösz
Én is Rá szavazok. Szimpatikus a hozzáállása és nagyon is a realitás talaján áll.
anka
Akármilyen simlisnek is mondják én többre tartom mint a mai "nagyjainkat" a parlametbe, / pedig arra/ott is ráférne egy alapos 'nagytakarítás!
reallatas
Bár ahogy roppantul nem ártana, az álltala oly egyszerű, de nagyszerű cselekedeti programot, más terűletekre is adoptálni. A leg markánsabban sugárzik a gondolataiból a szolidaritás elve, ami önmagában is szimpatikus. Nos a most regnáló nagyjaink ezt tűzzel vassal irtva, úgysem engednék, hisz oda lenne a kis húsos fazekuk:
zia
@reallatas: kis húsos fazekuk:

hát jó nagy kondér az............

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.