Óvodai dolgozók egy gyermekcsoporttal mentek kirándulni. Hazatérve az egyik 3 évest ott felejtették az egyik játszótéren.

Forrás: 5Perc Magazin
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Vera1944
Jó kis ovónők.
Még annyi sem tellett az agyából, hogy meszámolja, mennyi gyerekkel indultak vissza.
A marhapásztor is megszámolja a jószágot, nem enged elbitangolni egyet sem.
Garnela
@Vera1944: erre nincs mit mondanom..akárhova mentem gyerekekkel, 3x számoltam össze őket! Egxszer viszont nem)) Bezártam egy gyereket a tornaterembe)) Nem esett kétségbe) A következő órájuk matek volt...én meg a köv osztályt vittem az arborétumba Coopert futni...úgyhogy a srác ott maradt egy teljes órát. Mikor kérdeztük tőle miért nem dörömbölt az ajtón, közölte hogy akkor mennei kellett volna matek órára..még szerencse hogy 7.-s gyerek volt)
Garnela
Ő volt a szertáros..és nem vettem észre hogy visszament a szertárkulcsért, mert az ajtóban hagyta..(Meg voltam győződve hogy én jöttem ki utoljára a tornateremből((
zia
De hiszen elhagyták......(nem majdnem)
Ide sem adnám a gyerekeket

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.