Több szemtanú is látta az esetet, egyikük kihívta a rendõrséget is. A nõt a mentõk a lap szerint sokkos állapotban szállították kórházba. Az ellenõr késõbb sem volt hajlandó igazolni magát a nõt védõ szemtanúknak sem.

Forrás: origo.hu
Feltöltő: perta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lakatosbs
A dolog akkor lett volna érdekes, ha véletlenül a hölgy férje is előkerül és megfelelő testi erő birtokában fizikailag kellő mértékben rendreutasítja és megfékezi a kétlábú őrkutyát, majd a rendőröknek egy feljelentés mellékleteként át is adja, további eljárásra.

Ami megdöbbentő, hogy az erőszak ennyire előretör az élet minden területén.
A "társadalmi elitnek" meg nem beszélni kellene erről, hanem tenni is.
Persze amíg a pislogó libatolvajjal az élen, ez az eljárás előtti bűnözői garnitúra bitorolja a hatalmat. addig erre remény sincs.
zia
Tele van ez az ország a konfliktus helyzeteket jól kezelő, udvarias emberekkel.
Érdekes, hogy nerm volt hajlandó azonosítani magát..... Az a baj, hogy mindenféle szedett-vedett embereket alkalmaznak olyan munkakörbe, ahol azért viselkedni és kommunikálni is tudni kell.

A "névtáblám" nélkül nem vehetem fel a munkát. Azon rajta van a nevem és a beosztásom, ja és h. melyik osztályon dolgozom.......
Vera1944
Ennek az alaknak egy szerencséje volt, hogy nem a fiam felesége volt a szenvedő alany, mert csörös kannából kortyolná a teát., legalább 6 hónapig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.