Zöldségek, hal, olívaolaj, bor... - a mediterrán konyhát és alapanyagait manapság szinte az örök élet és fiatalság garanciájaként emlegetik, mivel mind a szívünkre, mind agyunkra jótékonyan hat. Ugyanakkor néhány hozzávalónak egyáltalán nincs bizonyított pozitív hatása – állítja egy friss amerikai tanulmány. Csak jó "pr-fogás" lenne?
Forrás:
fokuszbanano.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
elmeletben konnyu egeszsegesen (vagy ahogy most hisszuk,h egeszseges) kajalni. gyakorlatban atallni piszok nehez, szeritnem
sokfele osztani az evest (5-6), sosem terhelni agyon a gyomrot (ehseg erzet elmulasaig enni es nem a haspuffaszto jollakottsagig), lefekves elott par orval mar nem enni
kezdesnek teljes orelesu cuccok (osszetett szenhidrat, magas rost tartalom, magas vitamin es asvanyi anyag tartalom; energia egesz napra), kesobb csokkenteni a szenhidratot es sok feherje, aztan johetnek a zoldsegek. ebbe sajnos a tesztak igen nehezen fernek be (durum teszta csak es delelottre). tomoren kb. ennyi :)
Egyszer ők is meghalnak.......akármit is esznek.....!!!