Zöldségek, hal, olívaolaj, bor... - a mediterrán konyhát és alapanyagait manapság szinte az örök élet és fiatalság garanciájaként emlegetik, mivel mind a szívünkre, mind agyunkra jótékonyan hat. Ugyanakkor néhány hozzávalónak egyáltalán nincs bizonyított pozitív hatása – állítja egy friss amerikai tanulmány. Csak jó "pr-fogás" lenne?

Forrás: fokuszbanano.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bigyibogyo
a cikk szerint is csak felig az :)
elmeletben konnyu egeszsegesen (vagy ahogy most hisszuk,h egeszseges) kajalni. gyakorlatban atallni piszok nehez, szeritnem
sokfele osztani az evest (5-6), sosem terhelni agyon a gyomrot (ehseg erzet elmulasaig enni es nem a haspuffaszto jollakottsagig), lefekves elott par orval mar nem enni
kezdesnek teljes orelesu cuccok (osszetett szenhidrat, magas rost tartalom, magas vitamin es asvanyi anyag tartalom; energia egesz napra), kesobb csokkenteni a szenhidratot es sok feherje, aztan johetnek a zoldsegek. ebbe sajnos a tesztak igen nehezen fernek be (durum teszta csak es delelottre). tomoren kb. ennyi :)
ugyeugye
én belehalnék, ha 5-6-szor ennem kellene 1 nap. mikor emészt az ember, ha mindig ráeszik az előző kajálásra?
menasagh
@ugyeugye: Van aki naponta egyszer eszik....reggeltől estig....:)
Diamont Frost
@ugyeugye
Egyszer ők is meghalnak.......akármit is esznek.....!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.