Kisebbnek ígérkezik az "idei ózonlyuk" a tavalyinál - jelentette be szerdán a Meteorológiai Világszervezet (WMO).

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gondolkodo
@zia: @Vera1944: De ez jó nekünk! Itt valamit eltoltak, tévedésből olyat csökkentettek, ami minnél kisebb, annál hasznosabb!
gesa
Igen, meg kisebb lesz a bérünk, a nadrágszíjunk, a gyerek lábán a cipő, a lábszárán a nadrág, a kaja a hűtőben, stb. Viszont egyre nagyobb lesz az ülepünkön a nadrágon a lyuk, a szemünk is, mert dudorodik az éhségtől, a fülünk is ahogy lesoványodva (mert a mi pofánkon nincs vastag bőr)feltűnően mered a világba, nem utolsó sorban nagyobb lesz a szánk. És akkor mi van? Majd odadobnak a koncból egy kis morzsát, nesze te paraszt lakjál jól. Mi meg még hálásak is leszünk érte. :-))))))
oldboy
@gesa: ezt a pesszimizmust !
rosszat álmodhattál az éjjel.
inkább merj egy nagyot álmodni.
gondolkodo
@gesa: Hiba csuszott a felsorolásba! "...a lábszárán a nadrág...". Ennek látod, örülni kéne, hiszen ma a "Bermuda" a menő!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.