Na srácok, úgy tűnik a Fidesz belehúzott, pontosabban a stábvezetés. Szerintünk ezzel megkezdődött a kormányzati felkészülés. Erre mit lépsz Török Zsolti? Szíjjártó Péter a Fidesz elnöki stábjának vezetője, múlt hét végén satuba dugta a fejét (megnősült), de előtte még felvette új munkaerőnek a titkárságára Kriston Viktóriát (a továbbiakban Vikike), korábbi "Miss Tourizmus" szépségkirálynőt, CKM modellt. A 22 éves lány hétfőn kezdett a hivatalban. Gyorsan egy CKM-es kép róla, hogy Ti is érezzétek Szíjjártó pokoli segélykiáltását, aztán megyünk tovább.

Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Quijote
Na a retek fityesz gépezet elindult! Az iwiwről már töröltették:-( Mocsadék Szijjártó a Demcsáknál tudott köpködni a szemetje,és ezek akarnak kormányozni. pfúúújj
szaboria
Most kell igazán figyelni mit csinálnak, arról nem dicsekednek, hogy jogerős lett a Szijártót elmarasztaló birósági itélet a győri mutyizásról. HIR TV csak dicsérni tudja a fideszt, igaz van köze hozzá.Orbán ikor veszi észre magát, hogy európában sokan lenézik nem tartják megbizható politikusnak.
Don Quijote
Azért mekkora pofátlanság hogy a cikk megjelenése után el tudják intézni hogy azonnal töröljék :P
bogáncs
@Don Quijote: ne haragudj, de vikikét ne vedd már egy kalap alá demcsákkal. ő egészen más tészta. ő a "mi kutyánk kölyke". a fidesznek a "mi kommunistánk jó kommunista", a "mi besúgónk nem besúgó, csak áldozat" stb. kettős mércéje ezennel egy újabb, a mi "cemendénk" jó "cemende", passzussal bővült ki.
bigyibogyo
@ani57: csak probaltam szepen mondani,h eleg esze van a lanynak ahhoz,h anelkul is ervenyesuljon,h megdugnak ;)
szerintem ujabb egri leanyka akire buszkenek lehet lenni a halasz beatrix mellett. meg akkor is ha a fideszt valasztotta :)
bogáncs
@bigyibogyo: te most viccelsz? miért is legyünk büszkék rájuk? csak mert szépségversenyeken vesznek részt és vetkőznek????? vagy azért, mert felsőfokú tanulmányokat folytatnak? nagy kunszt. manapság csak az nem szerez diplomát, aki nem akar. ha mindenképp döngetni akarod a melled, akkor tegyed azt pl. Rostás Bea, Herczeg Flóra, Mutina Ági neve hallatára.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.