Itt a sütőtök szezonja, és már elavult nézet, hogy a sütőtök csak csecsemő-csemege Egészséges, finom és jól kombinálható. Remek alapanyaga sűrű krémleveseknek, finom süteményeknek, quicheknek, de akár tésztaételként is fogyaszthatjuk. Nem mellesleg nagyon egészséges, hiszen a sütőtökben lévő karotinoidok és a C-vitamin, a tökmagban lévő E-vitamin, mint antioxidánsok, védelmet nyújtanak a szervezetnek, mivel jelentős szerepet játszanak az úgynevezett szabad gyökök hatástalanításában. Csökkenti az érelmeszesedés és a daganatos betegségek kialakulásának kockázatát.

Forrás: borsa.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

messzelato
Ma is ettem és az idei szezonban már legalább 10X.Most is van a hűtöben és krémleves lesz belőle holnap.(kürbis rahm suppe)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.