Itt a sütőtök szezonja, és már elavult nézet, hogy a sütőtök csak csecsemő-csemege Egészséges, finom és jól kombinálható. Remek alapanyaga sűrű krémleveseknek, finom süteményeknek, quicheknek, de akár tésztaételként is fogyaszthatjuk. Nem mellesleg nagyon egészséges, hiszen a sütőtökben lévő karotinoidok és a C-vitamin, a tökmagban lévő E-vitamin, mint antioxidánsok, védelmet nyújtanak a szervezetnek, mivel jelentős szerepet játszanak az úgynevezett szabad gyökök hatástalanításában. Csökkenti az érelmeszesedés és a daganatos betegségek kialakulásának kockázatát.
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
1 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Új hozzászólás