Nos kérem szépen, tegnap elindult az RTL-en a "Benkő feleséget keres" című reality, éshát jó volt, csak kicsit száni. Persze mindehhez kellett az, hogy Benkő (a Dánielt meghagyjuk a versenyzőknek) pofátlanul hozza a formáját, végül is ilyen könnyen még nem kapott nőt.

Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
szaboria
Kár erre pénzt költeni mert a végén ugyse lesz belóle semmi. Inkább értelmesebb dolgokra kellene költeni ezt a pénzt.Ismeret terjesztó filmekre.
zsuzsu
Átrágtam magam rajta ..hát mit mondjak A Benkővel nincs semmi baj ,azon kivűl hogy sajnálatos módon elment az esze,de hiszen lássuk be ,ő is csak férfiből van és minden férfi még a legokosabb is, a farka után megy.De ezek a nők..lejáratják a női nemet, sérve érzem magam általuk,nem akartam hinni a szememnek (és nem vagyok prűd )amikor láttam hogy dongják körül és hogy kínálják fel magukat,hogy adják tanújelét annak hogy mindent ( értsd úgy hogy,mindent )megtennének azért hogy a művész rájuk vesse öregedő, ámde nem minden sármtól mentes tekintetét, testét.Hogy a Mariann hogyan tudta ideig leküzdeni magát, nem értem ,de biztos megérte neki a sok hülye p .között az értelmet képviselni.
Selkirkrex
Nem láttam az adást, csak néhány rövid pillanatot belőle, de mélységesen sértve éreztem magam női mivoltomban.
Elég volt látnom, hogy az a fiatal, magas szőke nő átad egy fényképet Benkőnek, melyen teljesen széttárt lábakkal kínálja fel neki a meztelen valóságot úgy, ahogy normális nő még otthon sem tenné.
Még Benkő is meghökkent egy pillanatra.
Summázva úgy gondolom, nemem szégyenei ezek a "nemtudommicsodák", Mariannt nem értem mi keresni valója van egy ilyen műsorban. Ő már bebizonyította, hogy intelligens, értelmes ember, akkor miért? Nah, jó.
Biztosan én vagyok a begyepesedett, vén banya, szerintem.
Don Quijote
Zsuzsu: A legokosabb férfi is a farka után megy???És te kinek a farka után mész??
Don Quijote
@zsuzsu: csak meg lettem szólítva,mint legokosabb.......
zsuzsu
@Don Quijote: biztos így van mint ahogy az is hogy,"dicsérd magad mert egy hét múlva úgysem tudja senki ,hogy ki dícsért meg" a provokatív megjegyzésed pedig meg sem történt.:)
Don Quijote
Furcsa hogy én vagyok a provokatív, a beszólásod után!
Ahogy bekiabálsz az erdőbe,az úgy jön vissza!
feketeözvegy
Ezek a nők nem Benkőt akarják. Celebnek készülnek, így talán valami kevéske ismertséghez jutnak, és reménykednek.....
Szerintrem Benkő és ők is szánalmasak..........
batukán
Mondjuk a dolgok mögé látni nem ártana és nem ártana elgondolkodni azon sem, hogy ezt Ő miért csinálja. Azért csinálja ezt a polgár pukkasztást, mert ez kell a népnek, ez érdekli. A világhírű lantművészete nem köti le a nagy általánosságot, mert nem érdekli a valódi kultúra,aminek van értéke. Úgy lehet megélni belőle ha az emberek eljárnak az előadásokra vagy ha veszik a lemezt. Nem teszik. No, akkor nesztek nektek parasztok ha ez kell akkor megkapjátok és még jól meg is élek a bunkóságotokból. Mennyire igaza van!
Selkirkrex
@batukán: igen, te vagy itt az egyetlen értelmes ember, aki minderre rájött....
Talán, ha kicsit figyelmesebben olvasnál, nem ártana.Én biztos nem fogom a műsor nézettségét növelni.Már akkor tudtam miről szól, amikor még csak a hírverés ment!
batukán
@Selkirkrex: Én sem nézem és nem én vagyok az egyetlen értelmes ember hála a jóságosnak van azért ebben az országban sok olyan ember, aki nem tart rá igényt. Úgy látszik nem értetted amit írtam. Sajnálom.
Selkirkrex
@batukán: De értettem.Akkor ne fogalmazz általánosságban.Ennyi.
batukán
@Selkirkrex: Ezeket az írásokat úgy reagáljuk le, ha nem ingünk nem vesszük magunkra és ezt nem kell külön leírni minden alkalommal. Ennyi.
Selkirkrex
@batukán: Ne fogalmazz általánosságban.
batukán
@Selkirkrex: Itt mindenki általánosságban fogalmaz.
Selkirkrex
@batukán: ragaszkodsz az utolsó szóhoz? Legyen. Neked adom :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.