A pásztortarhonya egyébként a slambuc – alföldi, bográcsban készült pásztorétel - közeli rokona, csak sosem rendeznek belőle főzőversenyt, híresebb rokonával ellentétben. Szegény tarhonyás hús megmaradt a hipószagú menzák mumusának, pedig ha jól készítik, nagyon finom komoly, téli egytálétel. Azon lehet vita, hogy kell e bele hús a kolbászon kívül és ha igen, miféle.

Forrás: borsa.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.