Liptai Claudiát másodszor is feltálalta a Playboy az éhes férfiszemeknek. Ezúttal a korábban letiltott fotók miatt kelendő a nyuszis magazin, ám kérdés, hogy valójában kit láthatunk a tiltott gyümölcsként kínált felvételeken.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kramermoni
Végigolvastam a cikket, minden szava tökéletesen igaz.,!!
vukkocska
Én is végig olvastam, van benne sok igazság. Az, hogy mit képesek egy retusálással elérni, az Liptai Claudinánál nem volt szembetűnő, én inkább Zalatnaynál vettem észre, hogy abból a testből mit tudtak kihozni. Bámulatos volt. Nem Cini, mert ő - véleményem szerint - borzalmasan néz ki, hanem az, amivé alakították. Liptai Claudia még női szemmel is nagyon jól néz ki. S nem ő az egyetlen, aki plasztikai műtétre megy. Olyanok is, akik még életükben nem szültek. Miért baj az, ha valaki ad magára, és jól akarja magát érezni a bőrében.
Selkirkrex
Én is egyet értek. Mára a szexualitás pontosan a lényegét veszítette el. A titkot, amelyet fel kell fedezni, ami tűzbe, lázba hoz.

Ma, amikor az ingerküszöbünk már valahol az űrben van, nehéz olyat mutatni, ami újdonságot jelent. Kár volt a szexet körüllengő misztikumot ilyen ordenáré módon tönkretenni. Szerintem.
SELIG
Jó a cikk. Ezt a nőt meg most valaki nagyon nyomja. Majd kiderül melyik médiacápa aktuális "kedvese".
SELIG
A Playboy negatív csúcsa szerintem Détár Enikő volt annak idején. Rettenetes volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.