Egy fiatalabb férfi kedvéért nem bocsát meg volt férjének Gesztesi Károlynak

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
marlin
Csalódtam ebbe a . . . . hm... "celebbe"!! Evvel akar a "címlapon maradni"?? Ez nagyon gyeng!!Ennél még a Kiszel is többre képes!!
vukkocska
@marlin: miért is ne pasizhatna be. Nem mutogatja párját, éppen arról van szó, hogy diszkréten rejtegeti. De ilyen a magyar sajtó. Gusztustalan. Miért ne lehetne magánélete? Miért is ne lenne párja. Fiatal, szép, humoros. Az lenne a baj, ha nem találna magának társat.
marlin
@vukkocska: A "magánélet", az olyan valami, amit nem olvasunk a reggeli "bulvárban"!! Nem a sajtó a gosztustalan, hanem az, aki "kiszolgálja"!!
Hetekig arról "irattott" a kishölgy, hogy szakít, nem szakít, szétköltözik, összeköltözik, elválik, nem válik, borotválták, nem borotválták, vetkőzik nem vetkőzik, le tilt, nem tilt, és sorolhatnám!!
Szerinted ez a magánélet?? Vagy az, hogy már ott tart, hogy fiatal fiút tart??
Korábban én is jó színésznő-nek és érdekes személynek gondoltam!! Rácáfolt!!
Kényszerítette valaki a Gesztesihez?? Kötelező volt-e szülnie egy - valószínű - második "Donatellácskát"?? Stb.....
szaboria
@vukkocska: Ebben csak az a szép, hogy ezt Ő pénzért teszi. A többi köz szereplő miért kevesebbszer szerepelnek mert nem engednek a sajtónak.
bombi02
Már megint egy érdekfeszítő hír. Ez magamutogató is éppen olyan, mint a többi.
petmail13
A tisztelt Claudia most költözött egy budai lakóparkba és ezzel a szomszédunk lett.
Elég szörnyű teremtés nem kell mindent elhinni amit az ember a tv-ben lát
vukkocska
@marlin: A magánélet szerint szent és sérthetetlen. De tanúja voltam annak, amikor a repülőtérről hazamenet már a lakása előtt várták, s Klaudia elég harciasan küldte el őket. A sajtót el kell adni. MIndenáron. Még annak az árán is, hogy valakiről valótlanságot állít, vagy negyed mondatokat kikerekít. Donatellácska hallatán - ha szőr lenne a hátamon, biztos felállna. Arról sem az a kislány tehet, hanem az okostojás anyukája. Donatella azért - állítólag - kitűnő tanuló. Majmot anyukája csinált belőle. Azért Pannát én nem látom nap mint nap, esetleg néha egy egy fotót anyukájával. Fiatal fiút pedig az öreg Mary Zsuzsi tartott, Klaudia azért még maga is fiatal.
furfang
@marlin: 09.28 Lám van amiben messzemenően egyetértünk.
picike
Ha meghal is valaki egy hónapnál tovább nem siratják legfeljebb soká fáj életünk végéig. minden nőnek joga van az élethez nemcsak a férfiaknak.A férje szelleme is gondolom rég eltávolodott ő tőle akkor mért menne hozzá vissza .Józanul kell gondolkodni az életre mindenkinek szügsége van nemcsak annak aki otthagyja a párját .
Bandita
Kit érdekel ez az ostoba némber! Ezzel van tele a hócipőnk rettenetes((( miért nem reklámoznak egy rendes normális családszerető falusi család anyát))) erre varrjál gombot.
kramermoni
Te jó ég! hát pasizzon , s nemcsak a sajtót kell hibáztatni, egyálalán nem. A hölgy imád szerepelni, hagyni és figyelmen kivül hagyni kell tudni.-ennyire egyszerü!!!
Dringo_Ska
Remélem a Joshi Bharat az!!! :) Jók lesznek együtt
bigyibogyo
@csutak: a szomszedokban julcsi baratnoje volt.
bombi02
@bigyibogyo: Igen és szerintem szörnyű gyenge.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.