Évek óta nem forgattam híradónak, tegnap és ma mégis a Tények körül forgott minden. Pedig olyan békésen, nyugalmasan indult. Vasárnap este levezettem az utóbbi idők egyik legizgalmasabb Naplóját, nyolc órakor békésen kijöttem a stúdióból. Elmentem átöltözni. Ott láttam, hogy tucatnyi hívás volt a mobilomon, egyetlen számról. Azonnal tárcsáztam. A vonal túloldalán izgatott hang közölte: rögtön menjek a Syma Csarnokhoz, hatalmas botrány van készülőben. Mivel úgyis arra kell hazafelé mennem, beugrottam a Symához. Onnantól pedig sodortak magukkal az események…

Forrás: pokoli.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

safi
Hát, többször is sírva fakadtam. "Fájdalmukban bolyongó károsultak"....ez olyan szép! Lehet árvíz, tömegmészárlás, szar koncert, a stílus nem változik. Nem vitatom egy percig sem a mérhetetlen átverést, de remélhetőleg majd valahogy kárpótolják őket. Én a hatásvadászatot gyűlölöm.
henky111
Amúgy sem normálisak azok az emberek akik ezért fizettek, már bocsánat! Ez kb olyan mintha beülnék egy filmre a moziba amiben Sharon Stone sminkese játszik.. Ráadásul a halála után. Van értelme?
Ez az egész eleve a pénzhajhászásról szól az előadók részéről, akár eredetiek, akár nem. Jacko így is- úgy is forogna a sírjában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.