Mindössze hat hétre volt az összeomlástól az egészségügyi ellátórendszer Magyarországon a Covid-19 járvány alatt – jelentette ki Zacher Gábor az RTL Portré című műsorában. A szakorvos szerint a véget azzal sikerült elkerülni, hogy az orvosok és az ápolók kitartottak, azt mondták, hogy „nem pofáznak, hanem melóznak”, de emlékeztetett arra is, hogy az egymillió emberre eső covidos halálesetek listáján Magyarországé a negyedik legrosszabb mutató. És miközben Magyarországé a negyedik legrosszabb egészségügyi ellátórendszer a világon, a magyar a legelhízottabb nemzet. Úgy vélte, ebben a helyzetben példamutató népegészségügyi haszna annak lenne, ha egy vezető személyiség – „pontosan tudjuk, kiről van szó” – keményen elhízva kiállna az emberek elé, és azt mondaná, fogyjunk le 25 kilót egy év alatt. Egy snájdig miniszterelnök mellett ott van a nagyon kövér magyar miniszterelnökünk ahelyett, hogy példát mutatna– célzott Orbán Viktorra és alighanem valamelyik EU- vagy V4-csúcstalálkozó családi...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Dejszen példát mutat: na bumburnyákok, így kell lopni.
Rockxy
de azt nem jelentette ki Zacher Gábor, hogy az egész kovidcirkuszt az egészségügynek csúfolt betegségipar rendezte, aminek ő is tagja.
a zorbánék utasítására.
és a zorbánékat is utasította valaki.
Félix
Példát mutat ő! Csak épp nagyon rosszat!
balos
Ebből a kinai ajándékból is jól jöttek ki a nap és pénzlopóik!Nem véletlen,hogy minden keleti "nyítás" újabb Rablási lehetőség nekik,mert annyira nem hülyék!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.