„Az árstopok politikája, ami szerintünk egyértelműen fékezi az inflációt. Ahogy az elmúlt hónapban a forint árfolyamának erősödése és stabilizálódása is sokat segít” – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Atv.hu-nak adott interjújában. A miniszter szerint ez az a pont, ahol kedélyes egyet nem értés van a kormány és a jegybank között. A kormány szerint az ársapka kivezetése növeli az inflációt. Az interjú egyéb megállapításai:Ha a kért mentességeket biztosítják, akkor Orbán Viktor nem bontja meg az Európai Unió egységét a szankciók ügyében. Ha az uniós források megérkeznek, januárig visszamenőleg lehetne 21 százalékkal megemelni a pedagógusok fizetését. Eddig 130 milliárd forint érkezett az EU-tól, ez az uniós hétéves költségvetés előlege, a Magyarországot összesen megillető pénzek 1,5 százaléka.

Forrás: 168.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

amortizáltok
gergely te hülyébb vagy mint a gazdád az árstóp gerjeszti az inflációt, kérdezz meg erről értelmes közgazdászokat mert ha a gazdád ostoba neked nem kéne azt követni!.
Nessy
Van az a pénz és státusz, amiért érdemes ostobának lenni!
amortizáltok
@Horizont: a de nemmel egyetértek csak orbán a saját elveit erőlteti, lekéne már seperni őket 1600 ft az étolaj 600 ért adja a boltos??? hát ez e leghülyébb hozzáállás, ki akar termelni veszteséget mai világban ???az olyan ostobák mint az orbán és zseninek képzeli magát,

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.