A cég egyébként százmilliárdokat kap az államtól a rezsicsökkentés fenntartására, de kötbérrel sújtja a gázzal spóroló távhőcégeket. Decemberben négyéves szponzorációs szerződést kötött az MVM a Ferencvárosi Torna Clubbal, ennek értelmében évente 1 milliárd forintot, valamint nettó 6,6 millió eurót fizet az állami energiacég a sportklubnak. Ez az összeg jelenlegi árfolyamon számolva 3,6 milliárd forint. A támogatás tényéről egyébként a klub már beszámolt, az összeget pénteken tette közzé a K-Monitor egy, az MVM-től kapott támogatási lista alapján. Jövőre összesen 5 milliárd forinttal segíti a Fradit az MVM, miközben tavaly az első félévet 81,1 milliárd forint veszteséggel zárta, az államtól pedig százmilliárdokat kap a rezsicsökkentés fenntartása miatt. Ahogy arról a hvg.hu korábban beszámolt, az állami energiacég 1,3 milliárdos szponzorációs támogatást adott azért, hogy az állam által épített új fővárosi sportcsarnok, az MVM Dome névszponzora legyen.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mi pedig fizetjük a számlákat!
Munkamegosztás ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
Érdekes a számlámon nem szerepel a Fradi támogatása. Azt a rendszerhasználati díj tartalmazza. A focisták meg adómentesen elviszik a lóvénkat. Remélem a fűthető műfű alá temetik az összeset. "A cég egyébként százmilliárdokat kap az államtól a rezsicsökkentés fenntartására" És? Lángol már az MVM székház?! Ellenben állítólag van dollárbaloldal. Csak azt nem értem, hogy miért nem egyből a Fradinak kell utalni a kötbért ? Gyerekek egy olyan összekovácsolódott csapatról van itt nagybaszó', ahol a szurkolói gárdához a fidesz pártigazgatója és alelnöke megy ki a gyepre animátornak, hogy megmutassa, hogy kell KETTŐ kezet egyszerre felemelni a szívtől az égig mozdulathoz. A szlogenjük kezdete : Két szót ismerek, mindig és soha. Hát ezektől sajnáljátok? Mikorra zárkóznak ezek fel? Nagyköveteknek attaséknak kell vezetgetni őket, ha idegen országba mennek. A tetkók közt itt-ott 1-1 horogkereszt is elöfordul. Ennek a mélynövésűnek is van a hónalján. Bazd+ állami vállalat nem is támogathatna senkit, ráadásul veszteséges, és a veszteséget is a mi adónkból fogják kipótolni. Ilyenkor hol van Polt Péter, hogy verje telibe egy kanmajom azt is. Az Állami Számvevőszéknek kellene most jeleskedni, nem kell mindent Polt Petitől várni , de akár úgy is mondhatnám hogy több állami intézményt leural a fidesz, és pártpolitikai célokat szolgál. Ha úgy tetszik pártpolitikusok hobbiját szolgálják ki. Miközben azt hazudják folyamatosan, hogy a tanárok bére Brüsszelen múlik.
uploads.disquscdn.com/images/e30b2f96c979068c5e388d4c20e35887a57022762ef6c03b49805254a821806b.jpg?w=800&h=358
Nessy
A többi kötbérből, meg nyereségből mennyit fog kapni a CÖF? Jön március 15. kell a pénz felutaztatni bivalybürgözdről és Kukutyinból Pestre utaztatni a békemenet tagjait!
amortizáltok
na és a gáz villany ára az meg majd a nép a 27 % ából ? vitya báró lerendezi lassan. vernék már pofán ezt a gyerekeknek rendhagyó kormányinfot tartó hájpacnit. el a kezekkel a gyerekeinktől !!!
Eladott Ország
A Fradit 5 milliárddal támogatja az MVM, miközben az önkormányzatokt ködbérrel sújtja. AZ MVM nem magáncég, ráadásul állami monopólium, nem lehetnének ilyen költései. Jogállamban nem is. Most meg Mészáros Lőrinc néven van vagyis Orbán kezében.
uploads.disquscdn.com/images/32b78aff3d0c374cdb140aa56fdf4c0c4e295e9fd21d4ef326f84766fb3c0e23.png
roccobaba
Fel kéne szántani és gyomírtózni. A postával együtt. Aztán fertőtleníteni a talajt és valami ügyfélbarát maggal bevetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.