Újabb MMC-s vendég írta meg, mit is mondott azon a szűk körben tartott háttér beszélgetésen, amelyen a NER-es káderképző egyik konferenciáján előadó külföldi újságírók vettek részt a Karmelita kolostorban. A kormányfő szerint Putyin már csak azért nem fogja feladni a küzdelmet, mert jövőre választások lesznek Oroszországban, s „a háború vesztesei nem nyernek választásokat, még a manipuláltakat sem”. A beszámolóban arra is kitér, hogy Orbán Viktor szerint mi lehet Oroszország háborús terve. Szerinte nem Ukrajna meghódításáról van szó, mert ha ez megtörténne, azt egy kíméletlen gerillaháború követné, mivel az ukránok nem fogadnának el egy orosz bábkormányt. Éppen úgy látja, Putyinnak fel kell adnia eredeti céljait és most arra törekszik, hogy egy ütközőzónát hozzon létre a donbászi régióban. Orbán Viktor erről azt mondta, ezt jelzi a „szó szoros értelmében felperzselt föld, a brutális pusztítás és megsemmisítés”, ezért is nevezte ezt a területet „halálzónának”.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mirabilis
orbánnak vissza kéne mennie az ausztriai pszihiátriára.
1. Mióta jár Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke Ausztriába pszichiátriai kezelésekre?

2. Milyen gyakran jár Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke Ausztriába pszichiátriai kezelésekre?

3. Mely osztrák városokba (és településekre) jár Orbán Viktor úr pszichiátriai kezelések céljából?

4. Orbán Viktor úr mely városokba (és településekre) szokott még elmenni olyankor, amikor pszichiátriai kezelés indokán, a nyilvánosság kizárásával Ausztriába utazik? Kérem, vegye és vegyék tekintetbe, hogy konkrét titkosszolgálati információkból dolgozunk, azért tesszük fel ezeket a kérdéseket. Az a tény ugyanis, hogy Orbán Viktor úr - a pszichiátriai kezeléseken kívül vagy akár annak részeként - több ausztriai településre is bejáratos, és mindezt titokban teszi, nagyon, nagyon, nagyon komoly gyanúkra ad alapot mind a magyar Büntető törvénykönyv (Btk.) szerinti Kémkedés és Hazaárulás bűntette, mind a gazdasági bűncselekmények szervezése, mind a pszichiátriai kezelések miértje, módja és személyi, továbbá technikai eszközrendszerei vonatkozásában.

5. Milyen tudatmódosító és a gondolkodást, valamint a viselkedést befolyásoló, meghatározó és átalakító kemikáliákat, pszichofarmakonokat és egyebeket kap rendszeres és rendszertelen fogyasztásra Orbán Viktor úr ausztriai pszichiátriai kezelései során?

6. Milyen módszerekkel kezelik Orbán Viktor urat Ausztriában? Gondolunk itt a Freud-féle pszichoanalízistől kezdve a máig titkosított és a titkosszolgálatok, valamint többek között a hadsereg és egyes magán-titkosszolgálatok részéről alkalmazott hipnotikus és más kiképzési hipnózis és emberprogramozó módszerekig bezárólag mindenre. A pszichiátriai és pszichológiai módszerek ellenőrzésen illetve az adott ország nemzetbiztonsági hatókörén kívül eső alkalmazása, különösen a viselkedés irányítását hipnózis stb. útján perdöntően meghatározó módszerek bevetése halmazati nemzetbiztonsági veszélyforrások, amiknek alkalmazása nem...
Eladott Ország
„Magyarország azonban nem alkotmányos rendszer. Magyarország ma, ahogy a politikatudomány hívja, egy versenyképes önkényuralmi rendszer. Vannak látszat-választások, amelyeket persze ellenzéki párt nem nyerhet meg, de a felszín alatt ez egy diktatúra." (Scheppele a Princeton Egyetem professzora, alkotmányjogász)
A kékcédulás választás néven elhíresült 1947-es elcsalt magyarországi országgyűlési választást, megismétli a fidesz! Rendkívül cseles módszer ez ORBÁN RÉSZÉRŐL A VÁLASZTÁSI CSALÁSRA, mert így DUPLÁN SZAVAZHATNAK a határokon kívül élők ! Otthonról levélben a pártlistára és itt meg fiktív bejelentéssel személyesen teljes értékűen szavazhatnak ! etc...
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/256039117_2975452689379078_8563358880620588332_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=nP0U9s932IQAX-HgETC&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfC8HS6zaCBfLM3rVfA4GOdX6bdahw-1jW9S205WxFraTw&oe=63DC0170
KisTehen
@Peller Anikó: aranyoskám ... pár hónapja még azzal vádoltátok, hogy tudott a várható háborúról ... most meg nem tudhat erről

:)))
KisTehen
@Clavigo: az előválasztásra gondolhatott, amit én manipuláltam :))
Mirabilis
@Mirabilis: jan 29 17:46 Érdekes, hogy mennyire nem tetszik orbánnak vissza kéne mennie az ausztriai pszihiátriára beküldésem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok