„Mikor megláttam a címet, nagyobb tétekben mertem volna fogadni, hogy néhány sorral lejjebb vagy a TASZ vagy az AI betűszóval fogok találkozni. Nyertem” - írta blogján péntek reggel Bayer Zsolt. Arra a hírre reagált, hogy Pankotai Lili pert indít korábbi iskolája ellen.„Ez a szerencsétlen hülye gyerek meg arról beszél (mert arról beszéltetik), hogy ő nekilát »visszatolni a határokat«” - jelentette ki, majd megjegyezte, amúgy nagyon izgalmas „kis per” lesz. Úgy véli, ez pont fordítottja a kafkai parabolának ahol a „valaki megrágalmazhatta Josef K.-t, mert noha semmi rosszat sem tett, egy reggel letartóztatták” sor helyett a „Josef K. megrágalmazta a HIVATALT, aztán fel is jelentette, bár a HIVATAL semmi rosszat nem tett, csak ragaszkodott a normalitáshoz” sor érvényes. „Ez a modern kafkai világ. A TASZ, AI meg az összes többi pedig ennek a világnak a titkosrendőrsége és besúgó-hálózata. Egészen addig, ameddig hagyjuk, és nem számoljuk fel ezt a beteg, ocsmány világot”- zárta sorait a...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Qqberci: De jól megél belőle! Megtalálta a megfelelő talpat most is!
Nyírfa
Bayer Zsolt, és mi van a te beteg., ocsmány világoddal? Akarsz beszélni róla? Nem? Nagyobb tételben mertem volna fogadni, hogy ez a válaszod. Mindazonáltal nem hülyegyerekezlek le,nem, mintha nem érdemelnéd meg, de , egyrészt úgysincs belátásod magadra, így teljesen mindegy, minek nevezlek, másrészt nekem idegen terep az a szint, ahol te mozogsz.
Valahol az életed során el- és beakadtál, Bayer Zsolt: lehettél volna oktató, de te fideszes lettél.
Néro2
@nejlontacskó: Az Nagy Nemzethy Érdek és a Nagy Nemzehy Érdekeket nem szabad elárulni mindenféle nyilatkozásokkal.
balos
A nagy nemzethy turulbaszok örülnek,hogy ilyen lovagjuk van!Tény!A ló meg annak örül,hogy nem ilyen fasza!Ez meg a való világ!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.