"Elég volt a szavazásból, le a zsarnokok fejével!" – ez a szöveg olvasható egy röpcédulán, a Várban.

Bayer Zsolt szerint hájfejűek, rondák és büdösek akarják megváltoztatni ezt a "még mindig egy nyugodt, normális" országot
Fotó: Youtube/Bayer Show

Bayer Zsolt nem is késlekedett sokat, blogbejegyzésében levezette, hogy kik azok, akik képesek voltak ezt egy guillotine-t ábrázoló képpel kiragasztani:

Persze, persze, egyfelől közröhej. Hiszen ez még mindig egy nyugodt, normális ország. Éppen ezt szeretné megváltoztatni néhány hájfejű, Jámbor-féle gyáva gazember, Hadházy-féle pszichopata gazember, Fekete-Győr-féle idióta gazember

- fejtegeti a fideszes publicista, aki eltöprengett azon, hogyan is nézne ki manapság egy nyilvános kivégzés budai Várban.

Végül arra jutott, pont úgy, ahogyan az a "jakobinus rémuralom" alatt működött.

Az emberiség egy bizonyos, konstans része nem egyéb, mint az örök jakobinus-bolsevik tömeggyilkos. Ezek azok, akiknek teljesen mindegy, milyen az élet, ölni akarnak, mert tehetségtelenek, ostobák, örök vesztesek, rondák, büdösek – s leginkább teljesen feleslegesek, amit éreznek is. Ezeknek nem marad más, csak a tömeggyilkosság, hogy a frissen levágott fejeket felmutatva egy pillanatra valakinek érezhessék magukat

- írja Bayer Zsolt, arra kérve olvasóit, hogy bízzanak Istenben, de azért tartsák szárazon a puskaport.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Jól fogalmazol idióta, "hájfejűek, rondák és büdösek" vagytok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Péter2
Hol él ez az elmebeteg , nyugodt ország hol ?
lampa laz
Jól fogalmazol idióta, "hájfejűek, rondák és büdösek" vagytok.
dr. prédikátor
meg a kurva anyád ,te szemét nyilas ivadék!!!
Péter2
@Maccska: Tudod egy nyugodt országban , jó a morális helyzet , jól élnek az emberek , a bűnözés a legminimálisabb ... na Magyarországról a felsoroltakat nem lehet elmondani , Ha nyugodt országot akarsz , fejlett nyugat , ahol élhető kiszámítható a jövő ! .
Péter2
@Maccska: Megyünk azon vagyunk , a javak felszámolása után , véglegesen, ahogy az egyik családtagom is tette , még az első orbán kormány kezdetén , Norvégiáig meg sem állt , mi sem fogunk , megvan a hely ! Csak tudod , nem lehet semmit őrizetlenül hagyni , mert a bayer fajta parazita szerinti nyugodt országban, pillanatok alatt feltörik a lakást , szétlopják az erdőt , na ezeket még el nem adom ,addig a közelbe járok ki dolgozni Szlovákiába .
szaboria1
Bayert már dili dokinak kellene kezelni.
Aki Én
Igen, lassan tényleg megváltoztatjátok.
jáger laszló
Bazso??
Ugyan már!
Mehet a magyar tanár úr ahová való,,...
csak ennyi barátilag
J.L.
Alfa
az ügyeletes kecskebaszó: @Maccska: @Maccska: @Maccska:
puszt
LOL... Mit szól ehhez majd a HÁJFEJŰ gazdi, v a viládszépséges Rühelke, és a tőletek, meg a szaros csizmátoktól bűzlő ország?!
Edebácsi
Nem az országot, hanem az Unió rendjét!
csipetke
Vajon miért tolja a propi ezt a futóbolond bayert?Az írásai alapján ez egy idióta, és ha orbán helyében lennék, nagyon szégyellném,hogy ilyen retkespofájú elmebeteg seggfejek a fidesz ugató kutyái.
ómió
A tetvesbolsik zsarnokról makognak!? Tényleg "efftársi"!
kereső
"Fecseg a felszin,hallgat a mély"="nyugodt, normális ország"
Dr. Proktor
Mondja mindezt egy hájfejű nemmagyar...
Nessy
Lovagelvtárs! Maga sem egy Adonisz, hazánk nem kevés nagyjával együtt!
Ha kis hazánk per ma "nyugodt, normális ország" lenne, akkor magát már valaki orrba vágná!
SÍva
@Péter2: Nem kell a fizessre várni megteszik a rejtett erőforrásai! Egy éjszaka alatt komplett házat lopnak el és utánna csak a romok maradnak! Élőben megtapasztaltam annó szeretett kisfalumban mielőtt még valaki azt mondaná előítéletes vagyok!
Sakk Matt
Az a lényeg, zsótány, hogy te illatosan szép vagy :) Szájernek legalábbis biztosan tetszel :P
Aki Én
@ómió: Pontosan mit is makogsz, tetvesbolsi?
Már megint másra hazudnád mivoltodat, tetvesbolsi?
Péter2
@Maccska: Több okból dolgozok ott , 1 jobb a fizetés, és az adórendszer , 2 az én adómból nem dörzsöl a jobboldal , mert nem ide adózok , 3 még bevásárolni is ott vásárlok be, mert a magyar árak majdnem feléért , ugyan azt megkapom , tehát azon vagyok , hogy a magyar adókat , áfákat, ami a nert gazdagítja , maximálisan kikerüljem , egy elfogadható adórendszerrel semmi bajom , de az nem itt van , és a nyugdíjalap is jobb a határ másik oldalán !
Tonyróma
Ők már tizenhárom éve megváltoztatták,azóta ellenségesek egymással az emberek.
A hazudozás,karakter gyilkolás megy csak.
Feró25
Ha Magyarország normális ország akkor milyen a többi mert Magyarországról Szlovákiába költözve is azt mondom Szlovákia sokkal jobb hely itt legalább vannak következményei a dolgoknak.
namihami
Csak, hogy ne menjünk messzebb, vegyük mindjárt a Rezsisziszit vagy a Kmalacot!
Vigyázz barom, a tűzzel játszol!
ómió
@Aki Én: Még mindig nem ismered fel a magadéit, a tetvesbolsikat, bolsiék agyhalottja!? Már akkor se, amikor a "szent bolsi zsoltár" Internacionálétokat együtt harsogod velük!? A tömör hazugságmasszából álló tetvesbolsi egód minden donor kutyaagyat kilök magából!? Pedig csak donor kutyaaggyal a fejedben lehetnél képes a magadéi, a tetvesbolsik tévedhetetlen felismerésére!
tutsek a vérbíró
A kula olyan büdös ami kijön a szádból hályfejű!
Toller Béla
Ne rettegj már annyira te szarházi ! Téged háromszor valagba fognak rúgni és pofán csapni, olyan tízezerszer. De utána elmehetsz az anyádba ! Viheted a maradékaidat !
Nyírfa
Bayer ápolt , levelét megírta, s rögvest valakinek érezte magát. Ezzel el is dicsekedett az osztály pszichiáterének, aki az ülés után közveszélyesre módodsította Bayerünk állapotát.
Felvetődött, hogy külön költöztetik a volt miniszterelnöktől, aki, birodalmi álmokat dédelgetve előbb az elmeosztály, majd a kórház meghódítását tűzte ki maga elé. Meghányták-vetették, s így is tettek, s milyen jól tették! Azóta béke uralkodik a magyar nemzeti betegeket gyógyító jeles intézményben.
gina
Retkes büdös sz@r pofájú zsiros Telavivi örülj hogy nem a 40 es években éltél,mert már szappan sem lennél undoritó állat
gina
Nyugodt ország??? ahol ilyen retkes moslékok irogathatnak?? ne nevetess aljas patkány???
Néro2
Pontosítanám :
Hájfejűek, rondák és büdösek akarják megtartani ezt a "még mindig egy nyugodt, nem normális" országot.
Valamint leginkább a köz kassza kulcsát mert nekik meg a kiscsaládjuknak a zsebük az első.
CsipkeRózsa
@Shikari: 6:26

Olyan vagy, mint Móricka, mindenről ugyanaz jut eszedbe.

Hogyan boldogulnál zsidók nélkül?

Egyébként, hogyan kapcsolódik egymáshoz a guillotine és Auschwitz?
CsipkeRózsa
@Maccska: 8:32

Ez azt jelenti, hogy a propeller.hu a munkahelyed, teljes munkaidőben, a + túlórát is fizetik?
Sámannus
Zsóti szopd le magadat a trambulinon ötvenzerszer. Az füllentős úttörő haverodat is, aki a pofánkba nyögi mit nem szabad. A törvényt megsérteni , építési területet elfoglalni stb. 2006-ban emléxel amikor az utcakővel vertétek a rendőröket. Az uszításotok hatására a sérült rendőrök ellátását is megtiltották a fidesznyik kórházak. Te pofázó szarjankó döggölj meg egy latrina fenekén, és anyád ne sirasson te buzogány hazudozó.
verőce21
Szóról-szóra egyet lehet érteni Bayerrel...!
Hozzátenném még, hogy az ilyen erősen frusztrált, büdös egyének szoktak vonat elé ugrani, különösen nagy ünnepek előtt, amikor sok embert akadályoznak célpontjuk elérésében, csakhogy egy órára magukra vonják a figyelmet, egyszer "életükben"... :(
Istenakinincsen
A Bájgúnár Zsóóti már tényleg közröhej. Hiszen ez még mindig egy nyugodt, normális ország lenne az 0rbán fanatikus hájfejűek nélkül! Egy nyugodt normális országban nincsenek tüntetések, mindenki jól, boldogan és vidáman él. Félelem nélkül, kiszámítható jövőképpel. Itt nincs háború, de háborús vészhelyzet van...mert ez kell a rendeleti kormányzáshoz.
Istenakinincsen
@verőce21: ma, 17:36 Az emberiség szégyene amit ide írtál! Felháborító4!!! Szerinted önhibájukból kerülnek ilyen helyzetbe emberek?!? Az emberiség tragédiájából annyit értesz meg, hogy egy órát késik a vonatod? Undorodom tőled!
verőce21
@Istenakinincsen: "önhibájukból kerülnek ilyen helyzetbe emberek?" - bizony önhibájukból. Ezen lehetne csak lamentálni...! a többi az tény, sajnos...!
Istenakinincsen
@verőce21: NEM! Ez rendszerhiba és az emberi társadalom szégyene!
Nyírfa
@verőce21: tegnap, 17,36

Itt a vége. Arról a hajszálról, amivel többnek tartottalak a vadbarmoknál, kiderült, hogy csupán illúzió. Te lemoshatatlanul, belülről bűzlesz.
verőce21
@Nyírfa: A szerelem is illúzió Királylány...! :)
evacica
Ez a mocskos szájú magából indul ki

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok