Ismét megfutamodott Orbán Viktor pénzügyminisztere, Varga Mihály, akinek a törvény alapján az Országgyűlés Népjóléti Bizottsága előtt kellett volna elszámolnia a magyar nyugdíjasokat szorongató orbáni inflációval.

Ismét megfutamodott Varga Mihály – Semmibe veszi a nyugdíjasok szenvedését az orbáni infláció miatt  

Varga Mihály harmadszorra tagadta meg a részvételt a bizottság ülésén.

A Demokratikus Koalíció szerint Orbán Viktor és minisztere, Varga Mihály egyaránt semmibe veszi a magyar nyugdíjasok szenvedését, mert nincs semmiféle ellenszerük az orbáni infláció megtörésére. Ezért menekülnek az ellenzéki képviselők kényelmetlen kérdései és a nyilvánosság elől, mert akkor mindenki látná: Orbán Viktor és kormánya csak az árakat képes emelni, miközben a béreket és a nyugdíjakat felemészti az orbáni infláció. A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány azért dolgozik, hogy letörjük az orbáni inflációt, és ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek.

- közölte ennek kapcsán Varga Zoltán, A DK országgyűlési képviselője, a Népjóléti Bizottság elnöke.

A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány azért dolgozik, hogy letörjük az orbáni inflációt, és ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek

- mondta a párt alelnöke, Varju László.

Forrás: MTI-OS

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az orbáni infláció, ami még keményen tartja magát.
Van, amiben tényleg elsők vagyunk...

assets.telex.hu/images/20230517/[email protected]
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Aki Én
Az orbáni infláció, ami még keményen tartja magát.
Van, amiben tényleg elsők vagyunk...

assets.telex.hu/images/20230517/[email protected]
vacsi
"A Dobrev Klára vezette Árnyékkormány azért dolgozik, hogy letörjük az orbáni inflációt, és ne az árak, hanem a bérek és a nyugdíjak emelkedjenek" - és ez a lényeg: híveket szerezni!
Nessy
Gyáva színtársulat! Törvényjavaslat benyújtás Semjén által éjfélkor, elfogadás másnap a 135 droid által, ha éppen ülésezik a parlamentnek becézett gittegylet, ha nem akkor "vészhelyzeti rendelet". A hibás döntésekért, a szakmaiatlan, pancser megoldásokért a felelősség: Brüsszel, baloldal, háború, stb. Tulajdonképpen a kormány, Orbán azt csinál, ami éppen ad hoc eszébe jut A csórók, a nyugdíjasok négyévente jut az eszükbe, amikor választás van, mert ők az érdek szavazókon kívül a legbiztosabb bázisuk!
ómió
Hát, bizony, az "orbáni világinflációt" még sokszor el kell hazudnotok, efftársak!
kereső
@vacsi: 09:01 "hiveket szerezni"- azzal meg a bajod? Orbán meg a buli báróval, győzikével és budaházy terrorista szabadon engedésével kiván "hiveket" szerezni. Olyanokat , mint te...
Feró25
Ez a fideszes seggfej hol él amelyik csak efftársazni tud sehol az únióban nincs akkora infláció mint magyarországon de szerintemennek az idióta birkának beakadt a tű.
jesz
nem futamodott meg, hanem leszarja!...az ő házi öregjeit milliókkal segíti, a többi meg oldja meg...ugye?

naugye.
ómió
@Horizont: Agyzsugorod már azt se engedi elolvasnod - netán megértened(?) - ami le van írva!? Elmebetegséged már ilyen "efftársi magaslatokra" hágott!? A tetves fajkretén bolsi egód másrahazudási próbálkozása meg, nálad biztos az "efftársi hab a tortán"!
balos
@szópó-ómió: nedveske!A józsi nem enged be a muffjába,hogy itt baszod magad turul módra!
ómió
@balos: Mi van, bolsiék szopóbajnoka!? Bite efftársad annyira túlszoptatott téged, hogy a maradék agyad is elsorvadt tőle!?
balos
@ómió: Miután nedveske mondja,akinek már az anyja is kevés a sexuális devianciája kielégítésére,így nem fogom ezt nedveskétől zokon venni,de ha esetleg 1 pofonnal megelégszik,ott a sarki rendőr!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.