Deutsch Tamás szerint "nem oszt, nem szoroz", amit az EP költségvetési ellenőrző bizottsága politikai nyomásgyakorlása során csinált.

Kipukkadt a politikai lufi: Deustch Tamás szerint „nem oszt, nem szoroz” az EP költségvetési ellenőrzési bizottságának munkájaMTI/Máthé Zoltán

Brüsszel politikai nyomásgyakorlásának részeként értékelte az Európai Parlament költségvetési ellenőrző bizottságának budapesti látogatását Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának vezetője szerdai, budapesti sajtótájékoztatóján. Azt is kiemelte: a testület nem felettes szerve Magyarországnak, így "nem oszt, nem szoroz" mit csinál.

Deustch Tamás azt mondta: a bizottság az EU-ban példátlan módon 2010 óta már harmadik alkalommal vizsgálódott Budapesten, és most is a politikai nyomásgyakorlás fokozása érdekében jöttek, hogy Magyarországot bele lehessen kényszeríteni, "préselni" az ukrajnai háborúba.

Emellett – folytatta – Brüsszelnek az sem tetszik, hogy a Magyarország polgárai népszavazáson mondtak nemet az illegális migrációra, illetve, hogy Magyarország egy nagyon szigorú gyermekvédelmi törvénycsomagot fogadott el, nemet mondva a kiskorú gyermekek szexualizálására.

Ezzel szemben Brüsszel "migránssimogató" álláspontot vár el a tagországoktól, a "genderideológiai őrületet" pedig követendő magatartássá, normalitássá tenné Európában

– tette hozzá.

Mi ezzel szemben azt mondjuk: no war, no migration, no gender. Ebből nem vagyunk hajlandóak engedni

– jelentette ki, Orbán Viktor korábban már emlegetett, homályos jelentésű és kissé zavaros értelmű szlogenjére utalva.

Hangsúlyozta: az Európai Parlament és annak egyetlen szakbizottsága sem felettes szerve Magyarországnak, nem egy hatóság, amelyik kötelező érvényű döntéseket hoz. Ezért, – folytatta – nem fogadják el azt az eljárást, amelynek során Brüsszelből ideutaznak más országok európai parlamenti képviselői, és "elmondják, hogy a magyar polgároknak, mit hogyan kéne csinálni. Hozzátette: több tiszteletet várnak el az Európai Parlament valamennyi tagjától, így az költségvetési ellenőrző bizottságának tagjaitól is.

Ennek alapján úgy vélte: "nem oszt, nem szoroz", amit a bizottság politikai nyomásgyakorlása keretében csinált.

Szerinte az elmúlt napok tapasztalata is az, hogy a tagokat nem érdeklik a tények. A magyarokat pedig nem érdekelik a bizottság hazugságai, csúsztatásai, vádaskodásai – jegyezte meg.

Úgy fogalmazott: "ennek a politikai akciónak a lufija ma a zárósajtótájékoztatón ismét kipukkadt".

Arra is kitért: 2004 és 2010 között, amikor az "európai baloldal elvtársai", a magyar baloldal volt kormányon, az EU egyetlen szakbizottsága sem vizsgálódott Magyarországon, holott "brutális korrupciós ügyek" voltak ebben az időszakban, így például a 4-es metró botránya, ahol az EU csalás elleni hivatal 160 milliárd forintot ellopását állapította meg. Hozzátette: az emberi jogi helyzetet sem tartották megvizsgálandónak ebben az időszaban, pedig 2006-ban "rendőrterror tombolt" Budapest utcáin.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nejlontacskó
" Ezért, – folytatta – nem fogadják el azt az eljárást, amelynek során Brüsszelből ideutaznak más országok európai parlamenti képviselői, és "elmondják, hogy a magyar polgároknak, mit hogyan kéne csinálni. "
Jól van tompika, jelesre vizsgáztál terelésből...
A jól megszokott mantra, hogy amikor a kormányt kritizálják, akkor az a szöveg, hogy Magyarországot támadják.
De most, hogy az EU pénzek elosztásának módját sérelmezik, rögtön a magyar polgárokat toljátok magatok elé.
Hát baszd meg, nem a magyar polgárok osztják szét, részrehajló módon, az egyébként pont nekik szánt pénzeket, hanem a kormány!!!
Tehát, a kurva anyád!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: a faszt hazudozol itt ,0rbán mindenki elött pofára esik, csak nektek otthon mást hazudik! :)
csak úgy....
@KisTehen: boci,te egy szellemileg alultálált idióta! :)
csak úgy....
@KisTehen: boci,te egy szellemileg alultálált idióta! :)
csak úgy....
@Horizont: mert a mi bocink egy szellemileg alultálált idióta! :)
csak úgy....
@KisTehen: mert te boci, egy szellemileg alultálált idióta! :)
csak úgy....
@KisTehen: boci,te egy szellemileg alultálált idióta! :)
kereső
Kedves fideSS szavazók!- akiknek több van mint 6 osztálya! Meddig hagyjátok még hülyének nézni magatokat- ettől a zülött alaktól is, aki amúgy a nagyon keresztény, és nagyon magyar ember példány mintája.!
Csak halkan kérdezem tőletek- ha veszitek a fáradtságot és elgondolkodtok azon az egyszerű dolgon: mijaf@xom köze van a no war, no gender, no migration hármas jelszónak ahhoz, az egyszerű tényhez, hogy az orbán kormány immár 13. éve ellopja és nem az ország javára használja fel az európai állampolgárok pénzét?
Meddig vagytok hajlandóak még eltúrni ennek az élősködő senkiházinak- aki amikor "dolgozott" miniszterként, akkor is csak kárt csinált- a hazudozását? Mi az, hogy az EP költségvetési ellenőrző bizottsága - amely testület az európai állampolgárok befizetett adóinak felhasználását ellenőrzi- az egy "lufi"?Mert az eu azt a több tizezer milliárdnyi euro támogatást az évek folyamán nem azért adta, hogy orbánék gazdagodjanak- hanem azért, hogy az a qeva mentő mindenhová kiérjen - az utolsó tanyára is 15 percen belül, azért adta, hogy ne szakadjon le a plafon az iskolákban, ha esik egy nagyobb eső, azért adta, hogy minden faluban legyen orvosi ellátás, legyenek járható utak, legyenek megbecsült, anyagilag és erkölcsileg is- korszerű tananyagot is oktatni tudó tanárok, azért adta,hogy ne legyenek a várólistáknak várólistái, ...folytassam? Nem akarom folytatni. Csak még egy dolog- Ti nem szégyenlitek, hogy egy ilyen erkölcsi hulla , egy az agyát már szétszivató, züllött alak képvisel benneteket Európában, aki nem átall hazudni szemtől-szembe is? Mikor mondjátok már, hogy elég abból, hogy szemetekbe hazudva mondják- "itt van már a kánaán", miközben tudjátok, hogy ez nem igaz- mert lehetne másképp is élni- jobban, nem gyűlülködve, hanem határainkon belül is békében, szolidárisan egymás iránt. Na- mikor jön el ez az idő???
nejlontacskó
" Ezért, – folytatta – nem fogadják el azt az eljárást, amelynek során Brüsszelből ideutaznak más országok európai parlamenti képviselői, és "elmondják, hogy a magyar polgároknak, mit hogyan kéne csinálni. "
Jól van tompika, jelesre vizsgáztál terelésből...
A jól megszokott mantra, hogy amikor a kormányt kritizálják, akkor az a szöveg, hogy Magyarországot támadják.
De most, hogy az EU pénzek elosztásának módját sérelmezik, rögtön a magyar polgárokat toljátok magatok elé.
Hát baszd meg, nem a magyar polgárok osztják szét, részrehajló módon, az egyébként pont nekik szánt pénzeket, hanem a kormány!!!
Tehát, a kurva anyád!!!
simmering73
@KisTehen: @kereső: 19:00 beírása rád nem vonatkozik. Te 6 osztály alatti istállók sötét gyöngye.
kulabombaafityiszre
Sivalkodnak a fidernyákok de a pénz csak nem jön.
csak úgy....
@Maccska: zavartvagy..., fejberúgott a kecskéd!? csak nem nyelvészkedtél a hátsó lábai között? :)
csak úgy....
tomit mikor látta utoljára agyspecialista ? - már nagyon ráférene...
vitriol
Ez még mindig nem szokott le a szerről!
csak úgy....
@KisTehen: dobd ki öket te, ha már a gyáva 0rbánotok nem meri! :) - boci, címlapra kerülnél ! - pollírozd ki majd a fotókhoz a nyakadban lógó kolompot...
jáger laszló
Hát igen
dt véleménye nem oszt,nem szoroz!!
Ebben maximálisan 1et értünk!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
namihami
@KisTehen: 20.52: Csak legalább a kasszakulcs ne lógna pont az ő nyakukba! Máris igaza lehetne a Mi Bölcs Tamásunknak! Mert így a Tomink annyi, mint a lepkefing!
Juhász István
Valóban, NEM OSZT, NEM SZOROZ... Csakhogy... Visszaérve Brüsszelbe, és ott letéve a magyarországi tapasztalásokat, beszámolva azokról, azok a bizonyos PÉNZCSAPOK szerintem véglegesen ELZÁRÓDNAK. Azért adják az úniós polgárok adóforintjait, hogy Lölő még gyorsabban gazdagodjon, vagy kell használhatatlan lombkorona sétányokra, biciglis kalandparkokra ? Ők sem teljesen hülyék... elvileg. No, majd meglátjuk. Egy olyan országot támogassanak, amelyik EGYFOLYTÁBAN ellenük van ? / Állitsuk meg Brüsszelt... stb /. Nos , SIKERÜLT MEGÁLLITANI.
Dr. Proktor
Hát nem is oszt, nem is szoroz, mert az ügyesen eldugott beléptető kapukat úgysem találják meg!
Aki Én
Látom, igyekszik megnyugtatni a híveit, akik nem nagyon értik mi történik.
jáger laszló
Ja
And mi újság a Színház utcai kerítéssel és a TEK kordonnal amivel az építkezést védik rettentő L szántsággal!!!??
Valahogy a probléma L laposodott!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
Feró25
Szerintem a birka hívekkel nem kell foglalkozni nem kell válaszolni nekik majdcsak kikopnak innen az oldalról,ha a provokációjukra nem válaszol senki.A másik a birkákat kiutaztatni másik országokba is lássanak csodát magyarországhoz képest.Ezek a barmok szerintem a faluszélénél tovább még nem voltak,de jobban tudják,hogy más országokban mi van.Ami még szörnyű nagy ostobaság a részükről,hogy egy másik országban élőnél jobban tudják,hogy abban az országban mi van.
Toller Béla
Ha valami, akkor ez a roncs ember nem számít ! Nem is értem, kinek hajt még hasznot, vagy kit képvisel ?
balos
1 ilyen nyomott alkesztől,ennyike telik!Kár belé a kokó és a fű!
ómió
De, hisz' a brüsszeli korruptbolsi efftársak ide már "megírt ítélettel" érkeztek!
Néro2
Mondjuk a fejed Tompika bizton nem tudna kipukkadni mert még levegő sincs benne csak vákum,
namihami
És még azt mondják, hogy az ilyen, a törzsfejlődésben elmaradottak csak a világ elzárt részein maradhatnak életben! Hát íme, egyet (sőt fidesztag- és hívőként még sokkal többet) Európa közepén, a Magyarországnak nevezett rezervátumban is, sikerült életben tartani!
A zöme egy Fidesz nevezetű karámban van bezárva. Csak, sajnos, nem elzárva a világtól! A többi simán a szavazó besorolással vegetálva éli mindennapi életét!
Feró25
A fidesz birka híveknél a sértegetés a divat ha rávilágítják őket a valóságra ami nem az amit ők a propagandától kapnak.Háborús infláció csak magyarországon brüsszeli infláció csak magyarországon.nekik ez jó ársapka sehol nincs csak magyarországon és máshol mégis olcsóbbak a dolgok és annyit vásárolok amennyit akarok.ez a valóság nem az amit ezek az agyatlan hívek a tévébel látnak és hallanak.rezsi még szlovákiában is olcsóbb és ott nincs is olyan faszság mint rezsivédelem,és társai.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok