Hadházy Ákos légifelvételei alapján elkészült Hatvanpuszta, ahol elképesztő luxus, medencék és elmélkedő sétány fogadja a tulajdonosokat. Orbán Viktor korábban azt mondta, "nálunk az a szokás, hogy a gyerekek nem beszélnek bele a szülők dolgaiba".

Befejeződött az építkezés az Orbán család birtokán – állítja Hadházy Ákos. Az Alcsút közelében elterülő Hatvanpusztán., József főherceg egykori, 1820-as években épült műemlék majorságán helyreállítás címén több vadonatúj épület nőtt ki a földből.

Jó hír: már a kertészek is végeztek, a státusztörvény vitájának indulásának napjára teljesen elkészült a nagy mű

- kezdte Facebook-posztját Hadházy Ákos.

Hozzátette,

már csak a medencéket (kettő van belőle) és a kerti tavakat (három) kell vízzel feltölteni és a pedagógusok végre megnyugodhatnak, hogy a miniszterelnök végre teljes pompájában élvezheti élete munkájának gyümölcsét.

"Mindannyiunknak fontos lépés ez, hiszen a központi tóhoz futó út a terveket az "elmélkedő sétány" elnevezést kapta, az meg ugye nagyon ráfér a miniszterelnök úrra"- fogalmaz Hadházy Ákos.

Azért , hogy ne legyen az öröm még teljes, a veteményes kertben épülő üvegház semmit nem haladt az elmúlt hónapokban, és a terveken a medencék mellett található két pálmaháznak nyoma sincsen (Lázár lehúzta véletlenül a listáról??)

Másfél éve egy ott dolgozó munkás végigfilmezte a félkész épületet, amit megmutatott, de nem merte átadni az anyagot. Így pontosan tudható, mi van a "majorság" "istállóinak" és "cselédszállásainak" belsejében. Az első kisebb épület egy luxus kúria, amiben már akkor bent állt pl. egy antik állóóra és egy egészen csicsás cserépkályha. A második épületet belsejéről a hvg képeket is szerzett, az ugye a kazettás mennyezetű, hatalmas kandallóval fűtött könyvtár. Az egyik L alakú épületben rengeteg lakosztály található, szállodai elrendezésben, ez az épület föld alatti folyósóval összeköttetésben áll a kisebb kúriával és a mélygarázsokkal. A másik L alakú épületben hatalmas konyha és több nagy közösségi tér, étterem található, alatta pedig hatalmas élelmiszer raktár, három hűtőszobával. A kisebb épületek a portaszolgálatot és a gépészetet rejtik

- zárta posztját Hadházy Ákos.

Pár hónapja még így állt a birtok a 444.hu videója alapján:

Korábban a parlamentben is megkérdezték az építkezésről Orbán Viktort, aki azt mondta:

Van egy vagyonnyilatkozatom, 30 éve az ország nyilvánossága előtt élek, minden egyes mondata a vagyonnyilatkozatomnak ellenőrizhető, azok pontos képet adnak a saját életemről.

A kérdését rossz helyre címezte, üzleti ügyekkel, senki másnak az üzleti ügyeivel nem foglalkozom. Nekem magamnak ilyen üzleti ügyeim nincsenek. Egyetlen elvárás van minden üzletemberrel szemben: fizessék be az adót és tartsák be a törvényeket. Én pedig itt maradok, és továbbra is parlamenti képviselőként fogok dolgozni, és azoknak a kenyerét fogom enni, akik parlamenti képviselőként azt megkeresik”.

Hozzátette:

Nem megyek el üzletembernek, összekever engem a szövetségeseivel. Az a baloldalon szokás, hogy a miniszterelnökök milliárdosok, és mindenfajta gyanús politikai és gazdasági ügyletekbe keverik magukat és a pártjukat. Ez nálunk nem szokás

Végül azt is megjegyezte:

Nálunk az a szokás, hogy a gyerekek nem beszélnek bele a szülők dolgaiba.

Forrás: 444.hu, hvg.hu, rtl.hu

63 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kulabombaafityiszre
Hála istennek meg a birka fidernyák szavazóknak,a tőlünk lopott pénzből felépült végre a dagadt luxus kecója.Na buta fideszes szavazók ennek örömére megihatjátok a műtrágyából készült kannás bort.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SÍva
Szegények! Biztos minden fillért megragadtak amit csak lehetett! Nem költöttek ételre, italra, ruhára, nem fűtöttek és világítottak hiszen csak így bírták összespórolni azt a pénzt ami ehhez elegendő volt! Ja nem! Gondolom ők nyerték a lottó ötös, hatos főnyereményeit hiszen az csak egy kattintás a számítógépen és már adott is a megfelelő számsor!
jáger laszló
O Győző bácsi birodalma felépült
Legyen büszke rá
Azonban sokan vitatják,hogy tisztességes,becsületes pénzből!!??
A pénz eredetére azonban nincs rálátásunk!!
Az marad örök titok...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Péter2
Kormány váltás esetén teljes elszámoltatás , visszaállamosítás , és társadalmi célú felhasználás !
kulabombaafityiszre
Hála istennek meg a birka fidernyák szavazóknak,a tőlünk lopott pénzből felépült végre a dagadt luxus kecója.Na buta fideszes szavazók ennek örömére megihatjátok a műtrágyából készült kannás bort.
vacsi
Én nem szeretnék ilyen helyen élni. Itt nincs senkinek magánélete!
jáger laszló
Verejtékes munkának +van az eredménye
Na de kinek a verejtékéből épült azt se tessék L felejteni!!!??
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
Elmélkedő sétány. Lehet elmélkedni hány évet fog ezért kapni.
kereső
Jól össze dobtuk neki ugye? Mind a 460 millióan. Európa is büszke lehet erre a szépségre! Merkel asszony? Hogy tetszik lenni? Ugye milyen jó helyre kerültek az eu-s állampolgárok adóforintjai?
Giovanni Alba
@Maccska: ma, 15:39
Ostoba bundás, nagyot akartál mondani, de nagyon félrement. A második világégés után kik építették újjá az országot, kinek a vezetésével?
Nagyon eltévedtél nyuszifül, ha a sikereket a jobboldalnak akarod tulajdonítani.
www.origo.hu/tudomany/20140404-vilaghaboru-ujjaepites-amikor-20-szazalekkal-nott-a-magyar-gdp.html
simmering73
@Maccska: Sötét vagy, mint a vakond bels őzsebe.
AMORÁLISOK
puttyinpincsi gyarapodott az ország meg válságban ezt elérte. nem fogja sokáig élvezni.
Néro2
Ez aztán a gecienda !
Nemzethy Matyar fitymás.
human
Számomra szégyen, hogy a valaha volt legkártékonyabb politikus ilyen luxusban élhet. Nem meglepő módon egyes fideszesek még büszkék is rá, hogy Orbán mit tudott magának összekaparni. Ők azok akik egyetértenek Lázár Jánossal abban, hogy mindenki annyit ér amennyit össze tud magának kaparni.
csak úgy....
@Philip Marlowe: 18:13 te félkegyelmü, a franciák miért csodálkoznának ezeken az akolnak tünö micsodákon, mikor már több mint 300 esztendeje, az ö napkirályuk megálmodta és fölépítette a versailles kastély!? :)
Clavigo
@Philip Marlowe: Gondolom,,koldulni jársz ki a csigaevőkhöz...
gina
Remélem ott lesz a zsiros disznó sirhelye is,,
jáger laszló
A gigamán végtermék elkészült
Most már a hasznosításán van a sor
kérdezem
Azért kérdezem mert lakóterületnek enyhén szólva1 kicsit nagynak találom!
csak ennyi
barátilag
J.L.
balos
Hát "uraim",ha nincs neve a tulajnak,akkor "honfoglalás"!Előre az utcán vegetálokkal!Nekik jobban kell a lakhatás,mint a gecik királyának!
FLETÓ
Úriember! Nem költözik be ide se! Főleg nem egy lopott Apró-villába!
Giovanni Alba
@FLETÓ: ma, 11:31
Apró-villát emlegetsz, én meg azt, hogy kövér laca egy deportált zsidó kereskedő házában nőtt fel.
laja70
@FLETÓ: Tanulj, okulj ostoba!!!Na orbán nyaloncok, hűbéresek, talpnyalók!
Erről ennyit! Nem én írtam! Találtam.
"Történelmi levéltár szerint az Apró villa soha nem volt zsidó családé!
„A Történelmi levéltár szerint, ez a telek s a rajta álló villa:
„Az 1930-as években az Odescalchi család egyik tagja, Erba Odescalchi Sándor mint ügyvéd tevékenykedik Budapesten. Ő lakja a Szelőhegy utcai villát. Ebben az időben ez a terület még eléggé ritkán lakott, a már felépült házak között még jócskán húzódnak meg szőlőskertek, és úgynevezett “mál”-ok, azaz dűlők váltakoztak a Szemlő – vagyis a Szemlélő-hegyen. Innen tiszta időben egészen a Magas-Tátráig is el lehet látni.
Sándor herceg, mint a svéd király egyik budapesti ügyvivője, gyakran jár külföldön. Az olasz királytól Stockholmba utazott hivatala megbízásából, ott családot alapított. Haza azonban nem jöhetett a háborús idők miatt.”
S az Odescalchi család (ejtsd: odeszkálki) soha nem volt zsidó.
E családból eredt a XI. Ince pápa is. (1611–1689)
S az Erba-Odescalchi Sándor hg. (eredetileg Céh Sándor, Budapest, 1914 -) ügyvéd, író. A budapesti Tudományegyetemen 1936-ban jogi doktorátust szerzett. Ügyvédi gyakorlatot folytatott. 1932-ben az Erba-Odescalchi hercegi családból származó nagynénje örökbe fogadta. 1943-ban az olasz király átruházta rá a hercegi címet. 1944 előtt több könyve jelent meg Magyarországon. 1945-ben Svédországba költözött. Stockholmban banktisztviselő. Yad Vasem kitüntetést kapott zsidók mentéséért.
ISMÉTELEM, Erba-Odescalchi Sándor hg. (eredetileg Céh Sándor, Budapest, 1914 -)
SOHA NEM VOLT ZSIDÓ!
Ab-ovo, az a telek nem volt soha zsidó családé.
De a MELEG MÁTÉKA biztosan jobban tudja.
Arról is biztosan tud, hogy a Szemlőhegy utca e területe, kiknek a birtokába került!
„A jobb oldali telek a Kádáré volt… hátsó kis kertkapuval Apróék felé… (mellesleg, az Apró villa földszintjén élt – anno – az ötvenhatosokat elítélő vérbíró is), a Tutsek Gusztáv Vazul, aki elítélte egykoron a Wittner Máriát is. S...
CsipkeRózsa
Ezt a nagy értékű hatvanpusztai birtokot Orbán megköszönte már nekünk?
FLETÓ
@Giovanni Alba: Hogy jön ide Kövér Laca?
FLETÓ
@laja70: Nem te írtad?! Találtad??? Keresgélés nélkül nem is tudsz semmit?! Te, ostoba!!!
kereső
@FLETÓ: 16:07 úgy ahogy az "apró-villa", meg fletó.
verőce21
"Velünk az is jóljárt, aki nem ránk szavazott...!"
laja70
@Maccska: A "jobboldal" épít. Lopott pénzből. Ez megy több, mint száz éve.
FLETÓ
@kereső: Te vagy @Giovanni Alba: ??? Mindig is gondoltam...
kereső
@FLETÓ: Én egy másik identitás vagyok, szerintem még a nemünk sem egyezik.
FLETÓ
@kereső: Ja! Tényleg, az apa férfi, az anya meg nő!
Németh István
Ki az a hülye aki azt hiszi, vagy akár hitte is, hogy Orbán Viktor és családja az Északi összekötő híd alatt csövezik!? Ha csak egy kicsit bárki gondolkozik rájöhet, hogy a lassan negyven éve politikai vezérszerepet betöltve >> egyrészt a beosztásait és a különböző jövedelmeit számba véve - mi több, és helyesebben az adózott jövedelmeit - alapul veszi bárki menten rájöhet, hogy nem aranybányát vásárolt külhonban és hazárdírozott és nem is itta el a pénzét mint a többek közti gyurcsányfeletó! Nem adta ela repterezt mint afletó geci, stb. Aztán némiképpen mégis csak keresett annyit mint az Eu.-ban lebzselő moslék hazaárulók! Nem kellet a templom lépcsőn koldúlnia! >> HEEJJJ!!! hogy nem tudtok megrohadni az irigységtől, az összelopott pénzeitekkel amivel hetenként jártok Welnesezni, bel és külföldre egyaránt >> mert ugyebár nem láttok a nyomortól! moslékfejű undormányok!
drrotf
A birtokról először azt mondták, hogy ez egy birka hodály lesz!Úgy látom úri birkák számára készült a komplexum!
drrotf
@Németh István: Azt se felejtsd el hogy Győző apu párt titkár volt és üzem vezető az átkosban, és lehet hogy ők nem nyomorogtak, mert Győző bácsi meg tudta venni az által üzemeltetett, működtetett gyárat, és a Viktor gyerek már az uralkodása kezdetén sem intézkedett hogy ne a papa kőbányájából szállítsák a követ jó áron az állami beruházásokhoz. .Ki volt találva, kövezve az állami pénz útja az Orbán családhoz!Kezdetben arra is vigyázni kellett, ahogy Viktor mondta, hogy ne csak ők nyerjenek a nagy beruházásokon a állami pénzből, de azért nem kerestek olyan keveset az üzleten, hogy ne tudják a pénzüket úgy forgatni, hogy ezt a"kis juh hodályt "ne tudja Győző bácsi felépíteni!Nem Orbán Viktor gazdagodott az ő uralkodás idején ennyire, hanem a család, ami mindig nagy becsben volt tartva Orbánéknál.S mind ezt OV úgy adta elő a Parlamentben, hogy neki ehhez az üzlethez semmi köze!Én csak azt mondom , hogy addig ne vegyen levegőt amíg ez így volt!
laja70
@FLETÓ: Ez minden tudományod? Szánalmas!!!
FLETÓ
@laja70: Pont akkora, mint a tiéd! SZÁNALMAS!
Németh István
Kretének szövetsége! Ha ti nem azért dolgoztik, hogy a magatoknak és a családotoknak egyre több, és jobb legyen, akkor valóban igazi kommunisták vagytok! Szinte látom magam előtt, hogy a penészes kenyeret zabáljátok a szemétből és a malacok elől, mert minden fillért a nemzet polgárai s pláne a munkakerülő moslékok, részeges tolvajok, kábítószeres egzaltáltak részére szét osztotok! EZ igazán elismerésre méltó!!!
Ezt nagyon becsülöm bennetek meg az igazi kommunista vezeteőitekben akik még a repülő-tereket, az utakat, a termelő üzemeket, mi több a bankonak a polgárokat is eladták! Hogy nem tudtok megdögleni?Minő boldog ság lenne!!!
kereső
@FLETÓ: tegnap 20:13. Háááááá', ez se igaz. Mert az apa , lehet, hogy "nadrág", de nem férfi, a nő meg nem biztos, hogy "anya".
FLETÓ
@kereső: Nálatok?! Libsiknél??? Ez szar!
kereső
@FLETÓ: Hááááááá", mi ez a "nálatok libsiknél"? Nem is érted, hogy mit irok, és miről. Te illibsi fideSS primitiv.
laja70
@FLETÓ:
Neked is igazad van fidernyák!!!
– Mester, mi lehet a boldogság titka?
– Ne vitatkozz idiótákkal.
– Én nem hiszem, hogy ez lenne a titok.
– Igazad van – mondta a mester…
FLETÓ
@laja70: Neked ajánlom tanulmányozni:

kepfeltoltes.zapto.org/public/20230618100235butus.jpg

... aztán emigrálhatsz nyugodtan! D. Pressman rögtön aláírja a kérvényed! Ott jobb lesz neked!
FLETÓ
@kereső: A neved alapján keresel valamit! De sosem találod meg! BOLDOGSÁG?
kereső
@csak úgy...: 10:51 Milyen szépen beszél ez a rozsomák. Mintha a máról beszélne, az elmúlt 13 évről- 2009-ben, azaz Magyarország jövőjéről.
AMORÁLISOK
majd ha pár éhes medve letéved a kárpátokból azok nem válogatnak.ki volt gerinces ki gerinctelen,
drrotf
@sgl: Attól hogy valakit nem számoltatnak el és futni hagynak azt nem jogosítják fel arra, hogy továbbra is lopjon.A lényeg az, hogy az átmentette vagyonnal az Orbán család .Ó:Viktor szárnyai alatt tovább növekedett,vagyonosodott és most amikor az országban a lakosságának az életszínvonala jelentősen csökkent az Orbán család vagyona tovább gyarapodott, és ami az elmúlt 13 évben történt az nem arról szólt, hogy az Orbán Győzőket az Orbán GY.fia, a Viktor agyon adóztatta volna, és hogy nem tőle rendelték az Orbán emberei által kijelölt vállalkozók az építéshez szükséges kőzeteket.Én csak annyit állítottam hogy Orbán Győző a fia hathatós segítségével csinálta meg a szerencséjét, amire Orbán úgy tesz mintha semmi köze nem lenne az egészhez, pedig mindenki tudja hogy nélküle ennek az embernek a fele vagyona sem lenne!
FLETÓ
@laja70: Az igazság odaát van! Ne keresd! Ne is nézd meg! Csúnya, hamis és álszent!
looper
@FLETÓ: Buta vagy. Az anyád egyest adna és kiirtana, téged, ha nem volna az anyád.

mother fucker

www.youtube.com/watch?v=gK8H0dSUUks
gina
Úgy is fogsz elpatkolni ilyen luxusban zsiros patkány,,a másvilágra csak a zsiros hasad és segged viheted,,,,
gina
@Maccska: Látszik az a 10 IQ d proli hahahah, jobb lett volna ha kussolsz IDIÓTA.. barom a te pénzedböl is épitkezik a tolvaj, ennyire agyhalott vagy, ez kell a zsiros cigánynak ilyen vadbarmok !!
izéke
Ha kész lett,akkor jöhet egy kis Himars a házszentelőre,vagy akár három is,nem sajnálom tőlük ;))))
FLETÓ
@laja70: Akárcsak @looper: te is felsüllyedtél @1984 szintjére! Gratula!
looper
@FLETÓ: Én a Fahrenheit451-re emlékszem, de az 1984 sem volt nem semmi. Valójában dicséret volt a részedről, hogy felsüllyedtem az ő... a magam szintjére.
Én és én meg az Irén csókoltat!

videa.hu/videok/film-animacio/en-es-meg-az-iren-vigjatek-a7s2azV5IXCMUEf4

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.