Az idei Budapest Pride fesztivál megnyitóját péntek este tartották meg a Margit-szigeten, az eseményen felszólalt David Pressman amerikai nagykövet is.

Így reagált az Orbán-kormány David Pressman Pride-megnyitón elhangzott beszédére
Fotó: David Pressman amerikai nagykövet beszédet mond a Szent Korona hazatérésének 45. évfordulója alkalmából tartott megemlékezésen a Budapest-Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébánia-templomban 2023. január 6-án. Az eseményt a Magyar Királyi Koronaőrök Egyesülete szervezte. MTI/Kovács Tamás

David Pressmann többek között arról beszélt, hogy

nem számít, hány, a magyar kormány által gyártott, brüsszeli bombákról szóló plakát díszeleg a városban egy adott pillanatban, a valóság az, hogy Magyarországot nem támadják külső erők, nem fenyegeti a nyugati dekadencia vírusa, nem csúszik hason Soros György előtt, és nincs kiszolgáltatva teljhatalmú összeesküvő hatalmaknak

- idézte fel a 24.hu.

Kormányzati Tájékoztatási Központ a Magyar Nemzetben megkeresésére reagált a nagykövet beszédére.

Megállapították, hogy

A nagykövet úr háborúpárti. A háborúpárti politikusok azért támadják Magyarországot, mert békepártiak vagyunk. Az ő érdekük az, hogy a háború elhúzódjon és minket is bele akarnak sodorni a háborúba.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sakk Matt
Bárki, aki nem NER nyalonc: - Önök lopnak!
NER: - Felháborító, hogy a dollárbaloldal most is a háború pártján áll!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
drrotf
A cikkekből idézet szövegekből levonni,hogy ez a nagykövet háború párti ,elég merész következtetés!Nekem Móriczka jut eszembe akinek minden szőrösről a női nemi szerv jut az eszébe!
human
@sgl: "elröhögtem magam."
Hidd el ők is röhögnek a saját faék egyszerűségű propagandájukon. Főleg azon, hogy ezt beveszik a választóik.
Nessy
Akik nem olvasták a beszédet, el is hiszik ezt az orbitális baromságot!Ergo, a hívek megint kaptak muníciót a "háború párti baloldal, a nyugat, az USA szöveghez! Ugyanis a beszédben egy árva vak hang nem volt háború pártiságról. Igazolták Einsteint? A világegyetem és az emberi hülyeség végtelen!
jáger laszló
A magyar kormány azon melegében reagált a Pressman beszédére és + állapította,hogy ez nem volt 1 békepárti +nyilvánulás...
Csókolom
Ez van ezt kell szeretni...
csak ennyi
barátilag
J.L.
Sakk Matt
Bárki, aki nem NER nyalonc: - Önök lopnak!
NER: - Felháborító, hogy a dollárbaloldal most is a háború pártján áll!
Pálinkás Pál
ebben az a szomorú, hogy a fidesz kénytelen így kommunikálni, hogy a félmajom szavazóbázisa is legalább halványan értsen valamit,...mert legtöbbjük képtelen megérteni bármit, ami nem szájbarágós, kénytelenek lebutítani a mondanivalót...összetettebb kérdésre polgári körökben ne várj választ...
kereső
@Nessy: 16:15Einstein: "A világegyetem és az emberi hülyeség végtelen! Az előbbiben nem vagyok biztos"
Pálinkás Pál
@Maccska: erre reagáltam, köcsög..." A nagykövet úr háborúpárti. A háborúpárti politikusok azért támadják Magyarországot, mert békepártiak vagyunk. Az ő érdekük az, hogy a háború elhúzódjon és minket is bele akarnak sodorni a háborúba. " ...no akkor agyalágyult, erről hogy ugrott be a saját hajlamod..?-..
justhpeter
@kereső: 16:05: Nagyon találó a kép !!!
NKF
Ez a buznyák hány évig rongálja még nálunk a levegőt?
kereső
@justhpeter: Már csak azért is, mert megkerestem Pressman nagykövet úr beszédét- szó nincsen benne a háborúról. A fideSS szóvivői ezek szerint nem csak az értő olvasással állnak hadilábon, se ráaadásul a fülük is el van dugulva, laószinúleg a sok-sok valóságelhajlitástól. / a hazugságoktól/. Már csak brekegni tudnak ennek következtében- hiszen ugyanazt a 10 szót ismételgeti mind, bármiről is légyen szó. Megcsúfolva magyar nyelvünket- amely oly kifejező tud lenni. Ezért nem kell ezeknek Arany, Petőfi, - Juhász Gyulát meg meg sem értik.
Németh István
Ez a szopós szájú presman takarodjon a büdös kurva anyjába, a soros alax faszára!
Hülye magyarellenség barom buzi !
Kiutasítani az országból >> DE AZONNAL!!! ez nem nagykövet ez aegy barom magyar ellenes agresszor! Felakasztani!>> ha itt marad!
Giovanni Alba
@jáger laszló: ma, 16:20
Lehet hogy ez van, de nem kell szeretni, értelmes, gondolkodó ember nem is szereti a rogántonyó féle propagandaszöveget, mely mára már annyira leegyszerűsödött, mintha a vezér kaffogására a falka vonyítása válaszolna. Hergelés, színtiszta hergelés fél vagy negyed igazságokkal és aljas célozgatásokkal.
Ditrich
Jó reggelt Magyarország! Lassan túllép az idő a buzizáson! Tetszik vagy nem a nemi identitása mindenkinek a szíve joga! A lopás csalás hazudozás nem az! Persze lehet gyalázni köpködni D.P t!
De politikusként még így is sokkal tisztességesebb és őszintébb mint mondjuk Gulyás Gergely! Ennyi!
drrotf
@Németh István: Ékes szólásod még mindig megható!Nem tudnál egy kicsit durvábban , keményebben megszólalni?
Csizmás Kond
...valamiéert minden buzi judaivadék itt köt ki...
justhpeter
A kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhe elszokott a világos beszédtől. Ami érthető, hiszen az életük lassan másfél évtizede a lopás-hazudozás körforgásában telik. Többek között ezért kell a teljes bűnüldözési rendszert saját irányításuk alá vonni, mert különben elég unalmas lenne a hátralévő életüket a börtönben tölteni.
human
@sgl: Hasonlóan vélekedhetünk az ellenzék minőségéről. Ahogy én látom a mai napig elhitték, hogy a stúdióbeszélgetésekkel, facebook posztal, felselges parlamenti beszédekkel (senki nem nézi már) le lehet tudni az ellezéki politikusi feladatokat. Mikor felénk járt Fekete-Győr András megmondtam neki, hogy az kevés, hogy 4 évente plakátokon látunk egy itt shoa nem járt ellenzéki arcot és rá kell szavaznunk. Ez rohadt kevés. Ott kell lenni helyben. Erre azt mondja "Most itt vagyunk.". Na ott rá kellett volna pirítanom, hogy ez egy cinikus válasz (akkor is választások előtt voltak nálunk). Örülök azért, hogy legalább a Momentum most, 2023-ban kezdi felfogni, hogy ez tényleg kevés és építkezni kell.
Na de a ényeg, hogy az ellenzék el van kényelmesedve és még csak nem is lehetett látni eddig, hogy keresnék az új lehetőségeket, megoldásokat, elemeznék a hibáikat. Még mindig az van egyeseknél, hogy beül az ATV stúdiójába és már elkapcsolok, mert udom pontosan, hogy pusztán lereagálják az aznapi fideszes gumicsontokat vagy éppen nem gumicsontokat. A lényeg, hogy csak szaladnak az Orbán által feldobott sztorik után és így mindig Orbán lesz előnyben. Néha látok persze jó megmozdulásokat, de mivel azok pont nem a megszokott panel szerint mennek az ellenzéki körön belül is elkezdik kritizálni politikusok, újságírók. Például szerintem Hadházy nagyon is helyén levő akciókat szervez. De mi volt a kormánykritius sajtó reakciója arra mikor lesátorozott az mtva előtt? Kiröhögték. Mondom, a kormánykritikus médiában! Donáth Annát is szétszedték azért mert kimondta, hogy 2026-ban nem nyerhet az ellenzék és aki mégis ezzel hiteget az becsapja a saját választóit. Pedig igaza van, csak hát az igazság kimondása nem a panel politizálás része.
terlasz
@human: Persze, hogy nem nyerhet az ellenzék, mert sok szavazó csak a saját kiválasztott messiására hajlandó voksolni. Talán majd egyszer kinőjük ezt, ha már lángol a házunk.
Macskaszem
Ó de szánalmas, hogy mindenkit le háborúpártiznak a háborúpárti putyinista férgek.
Németh István
Na balliberális kommunista, de inkább antikommunista > fasiszta diktátor csökevények! Hogy tudjátok aki nem békepárti az ha semleges is a béke ellensége! Nincs mese! BARMOK, ÁLLA-TOK az emberírtásra szerződtök a moslék gazdáitokal!? A ti rohadt kölkeiteket és a családja-itokat vigyétek a vágóhidra >> úgy sem érnek szart se veletek együtt! ÉS amit a Viktorunk mond > empátia és segítség, támogatás az a migrantyúknak, hogy a saját hazájukba teremtsük meg az életképes lét biztosítását >> AZ AZ IGAZI EREDMÉNYESSÉGET ÉS A NÉPEK POLGÁRAINAK NYUGODALMAT HOZÓ MEGOLDÁS!!! Elég nekünk a mocskos cigány, a szemét zsidó beto-lakodott, amelyekből csak keveset lehetett a nemzeti érdekeinknek megfelelően EMBERRÉ varázsolni! A PUTYIN >> VILÁGBÉKE HARCOS - sajnos az orosz egyik testvérnép kárára a mocskos aljas usa és Eu. vezérkar által kialakított > AZ USA ÁLTAL ELŐIDÉZETT AGRESSZIÓ OKÁN!!!
A hülyéken mint ti álatkertek nem lehet segíteni! Ti csak menjetek a gyerekeiteket a papákkal baszatni, meg egymássl, meg pedofilizálni, szivárványos rohadékok!
Németh István
Ez amoslék takarodjon! Remélem a külügyérünk és az Orbán Viktor tudja a dolgát! A soros alexnek meg a rohadt büdös kurva anyját a buzi rohadt valagát - ha Magyarországot csak a gondolatába is megjeleníti!
Németh István
Az államfő remélem tudja a dolgát és természetesen a Külügyér már intézkedett is > repülőjegy a kezébe adva ennek a szézbaszott seggű szopós köcsögnek! De lehet ló után kötni és úgy kibaszni sz országhból!
kereső
FideSS trollok! Ugye mennyivel "erkölcsösebb" Pressman úrnál rogán, aki qrvákhoz járt-és a harmadik feleségét nyűvi, meg varga judit, meg hende, meg matolcsy, meg orbán- aki szeretőket tartott??, meg borkai- aki ország világ szeme láttára orgiázott- közpénzen. "buziztok" itt rendületlenül, miközben a saját erkölcstelenjeiteket , erkölcs nélküli lovagjaitokat-és logaináitokat piedesztáltra- a culáp tetejére- emelitek. Akkor már inkább Pressman, aki felvállalja saját magát, és nem hinti hazug módon a"keresztény" erkölcsiséget- amely mögött tartalommal semmi nincs a részükről.
Az "anya nő, az apa férfi" . hirdetitek fennhangon!, na de hol marad az "ember"?? Ott van az, de azt Pressmannak hivják- és nem gg-nek, meg habonynak, meg demeter csabának, holliknak-és főleg nem szijjártónak.
A családhoz első , második, harmadik-és ezredik sorban is" Ember"ek kellenek,biológiai nemüktől függetlenül.
Ti ugyanolyan erkölcstelen hazugok vagytok- pénzért, mint akiknek az igéjét hirdetitek.Nem szégyenlitek magatokat?
human
@sgl: A 2010-es első kétharmad ami az alkotmánybíróság, a kötévé fideszesítését tette lehetővé bizony az MSZP hibája is nagyban. Egy közintézményben dolgoztam 2010 előtt. Saját szememmel láttam ahogy a fidesz úgy veszi át a htalmat az intézményben, hogy MSZP kormány van. Láttam ahogy az MSZP-s kormánytól kapott pénzeket értelmetlen átalakításokkal kifolyatják haveri cégeken keresztül. Hogy a francba nem látta az MSZP vezetése élén Gyurcsánnyal, hogy a közpénzt szivacsként szívja fel a fidesz és abból médiát épít, vidéki hálózatot épít, eljut az utolsó faluba is ahol bográcsozással és győzködéssel, hazudozással saját oldalára állítja a szegényeket is? Azért nem vette észre ezt az MSZP, mert a lopásban saját helyi embereit is érdekletté tette a fidesz. Ügyes taktika, mert onnantól foghatók voltak mert vaj lett a fülük mögött. Gyurcsánynak észre kellett volna vennie ahogy a fidesz egy államot épít ki egy államon belül. Ha ezt nem vette észre akkor alkalmatlan a miniszterlenöki pozícióra. Ha észrevette, de úgy volt vele, hogy ez belefér a fideszel hallgatólagosan kötött váltógarázdálkodási paktumba akkor is alkalmatlan.
Szóval szerinte az mszp tálcán adta át Magyarországot Orbánéknak a közös korrupció, a nemtörődömség, a lustaságuk miatt.
Németh István
@Maccska: Azon kívűl, hogy címeres hülye vagy még fitogtatod is! Hát marhájul büszke lehetsz rá, na persze a buzi is ember, amig a maga adottságait diszkren kezeli és nem kezd reklámot csinálni a másságokból! Na most ez a nagykövetnek nevezett buzi köcsög, és fasszopó hiéna a te havarod lévén biztos pont olyan vagy mint ez a moslék! Gondolom a családod már kitagadott és a szarkeverő farkaddat, ha ügyes vagy be is tudod kapni, és élvezettel szopogatod!! Na azzal társalogj!
Németh István
@m73: és a @Maccska: mint a két buzi! Szerintem össze kellene őket engedni, hogy kalapálják el egymást melyik szophatja a köcsög nagykövet löttyedt pöcsét, vagy melyik kefélheti a köcsögre tágított valagát! Nem mindegy ám melyik mit csinál, mert a szaros kukit bekapni dupla évezet lehet! >> Na rajta két tetűbogár!
balos
@Németh István: 1 nyilasfattya ennél magasabbra nem tud köpni?Pedig a pofád meg van hozzá!Ráadásul akkor még ,ha alálállnál,zuhanyozhatnál annyi év után!mocskos nyalonc!
Németh István
@balos: > nííd-a mán; szaporodnak a buzi köcsög elvtársak!? Temoslék buzi zsidó,de lehetsz pedofil és kutva-hajcsár, eőszakos amolyan donáth féle aljas szartömeg - mert köztetek a rendes MAGYAR ember az ritkaság! Tehát mint kommunista aljadék a megmetszett pöcsöddel takarodj a soros alex kenellbe, tartalék-köcsögnek! Reméllem világos, érthető voltam, te fószemét hazaáruló nemzetellenség!
Németh István
@m73: Figye má te pöcs-korong! Honnan tudod, hogy buzi a "maccska heverod" mint mondod? biztos jól megfarkalta a seggedet, vagy szádba tette a nudlit? te hülye! De a témánál maradva az usa nagykövetének a büdös kurva anyját!, Akinek meg ez a köscög szimpi anak meg a skorpiók rágják le a farkát! Neked is te hazaáruló bitang!
Németh István
@m73: Hi-hi-hi! te egy tsiztára utánozó majom vagy, vagy inkább papagáj! De nem úsod meg ennyivel! Mert a majmok és a papagájok közt is van buzi, multkor a Kanári szigeteken az állatkertbe a madárházban beszélgettünk a menedzserrel az mesélte, hogy ki kellet herélni az egyik kanpapagájt, mert álladóan a kanokkal - a kakasokkal - akart kefélni! Lehet, hogy te is ilyen vagy >> téged is herélni kéne! Érted-e buzi köcsög? bár csorba köcsög vagy mert elkoptattad már a másik felét!
Németh István
@m73: benevezlek a szemét, mt szemét, a trágyadomb válogatotba, sajnos csak valami trágyalé ivónak mert többre nem vagy képes!
DE a lényeg, hogy egy ballaiberális geci szemét állat nem kaphat semmiféle mandátumot, hogy bekerüljön az Eu. parlamenbe! Haza és nemezeárulókra, kártékony állatokra nincs szükség, mi több az Eu.-t meg kell tisztítani a moslékoktól! Remélem erre esze lesz a közösség népeinek! A magamutogató moslék buzikat meg veled együtt te trágyalébajnok likvidálni kell!
Hajrá Orbán Viktor, hajrá minden nemzetérdekű MAGYAR szerveződés! >> írtsuk a patkányokat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.