A múltkori, moldáv elnöktől kapott kosara nem szegte kedvét Orbán Viktornak, aki ezúttal Albániában moccant rá egy női kacsóra.

Orbán Viktor megint bepróbálkozott egy kézcsókkal – nézzék, mi sült ki belőle!

A miniszterelnök által megosztott videón 0:49-től látható, hogy ezúttal sikerrel járt. Az elszenvedő fél Lindita Nikolla volt, az albán parlament elnöke.

Mit üzent Orbán Viktor a balkáni országból?

Elsősorban azt, hogy szerinte lassan halad az általa megvetett EU balkáni bővítése.

Ha egy békés és fejlődő Európában akarunk élni, akkor minél hamarabb fel kell vegyük a Nyugat-Balkán országait az Európai Unióba. Elég volt az üres szólamokból, itt az ideje rálépni a gázpedálra!

- üzente videója mellett Orbán Viktor.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán kézcsókja abszurdum" – jelentette ki 2013 októberében Görög Ibolya protkollszakértő, amikor Orbán Viktor Indiában megpróbált kezet csókolni Sonia Gandhinak, az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt elnökének, aki ezt határozott mozdulattal utasította el. Indiában ugyanis súlyos bűn önmagában az is, hogy valaki idegen nőt megérintsen nyilvánosan.
youtu.be/lYyTA0B_QVg
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
izéke
Inkább a nyakára kellene lépni,nem a gázpedálra. 100kg felettiek jelentkezését várjuk!
Eladott Ország
Orbán kézcsókja abszurdum" – jelentette ki 2013 októberében Görög Ibolya protkollszakértő, amikor Orbán Viktor Indiában megpróbált kezet csókolni Sonia Gandhinak, az Indiai Nemzeti Kongresszus Párt elnökének, aki ezt határozott mozdulattal utasította el. Indiában ugyanis súlyos bűn önmagában az is, hogy valaki idegen nőt megérintsen nyilvánosan.
youtu.be/lYyTA0B_QVg
verőce21
Kétszer jártam Albániában... Nem nagy cucc bejárni az egész országot. Tényleg fel kellene őket venni az unióba. A Monarchia idején kedvelt üdülési célpont volt... Durazzói emlék...! :)
Most az olaszok járnak át szeretettel Bari-ból. Az összes elit szálloda olasz beruházás...!
AMORÁLISOK
valamikor ilyen felfuvalkodotti beosztással járt egy + fő még a dajcs tompikát okitotta etikára illik nem illik dolgokra orbánt erre senki nem okitja ki vagy nem merik neki megmondani NEM az óvóvénijeit nyalogatja ! indig ilyen pofonokba fut bele semmi nem ragadt 13 év alatt rá etikából illemtanból. na mindegy lesz majd aki visszaszól.
kereső
Orbán elhúzta a potrohát Albániába? Nincs a bosszú törvény vitájánál, szavazásánál. Ismét a "függöny mögúl leskelődik", mint mindig, amikor egy olyan törvényt fogadtat el a 135 bátorokkal, amely Magyarország polgárainak óriási bajokat okoz.
A gyáva !
kereső
Ettől még te vagy a hibás orbán! Te felelsz ezért is!
Aki Én
Beragadt ez neki, mint a komcsi tempó.
Nem valami naprakész a suttyó.
kotos
A kézcsók, az nem a nő kézfejének nyalogatása, hanem egy extrém mély meghajlás. Ezért felemelni sem illik a kezet. az pegig, hogy még a másik kézzel is rátapadunk az nagyon bunkó, suttyó magatartás. Nem volt gyerekszoba, vagy ha igen, abban tehén volt a radiátor.
csak úgy....
@verőce21: értem, te szereted az occó nyaralást, de ettöl miért köne öket fölvenni az unioba, - hogy még több keleti tolvaj legyen akik a németek pénzén 0rbán szekerét tólnák? - szerinted európa tök hülye? :)
gina
Undoritó zsiros pöffeteg, hányinget a cigány viselkedése, szegény nö fertötleniteni kell napokig a kezét, ettöl a nyáladzó undortól
gina
VILÁG NYÁLADZÓ SZÉGYENE a barna undoritó fogával...
jáger laszló
Ugyan már!!
Anikónak mikor csókol így kezet
Mondjuk sohanapján!!
Ez nála olyan nagyzási hóbort!!
csak ennyi
barátilag
J L.
szaboria1
@Eladott Ország: Nekem is Görög Ilona ugrott be sokat tanulhatna tőle főleg az öltözködés terén nem kihízott öltönyben kéne megjelennie.
NKF
Ha ennyi balos balfasz van,miért nyer mindig Orbán? Hozzá teszem én nem járok szavazgatni
mert nagy ívben leszarom az egészet!
human
Orbán képmutatás mutatkozik meg a kézcsókban. Ezzel csak eljátsza a tiszteletet a nők felé, de kommunikációjában a nőket alsóbbrendűnek tartja. Orbán, Kövér, de még udvari zenészük Ákos is folyamatosan arról beszélyt, hogy a nőnek a konyhában és a szülőszobában a helye. Na ezért képmutatás a kézcsók.
looper
Úgy látszik a zsebhokis O1G-nek ez a fétise.

Akinek a kezét fogdosta, szagolgatta, csókolta és szagolgatta (és szagolgatta), a bolgár szuká is egy kelet-európai bunkó.
simmering73
A diplomáciai protokoll a magas rangú politikusokat nem tekinti nőnek, tehát kézcsókot sem lehet adni, ergo bunkó a magyar minielnök.
Németh István
Különben az Orbán Viktornak, mint Európa ma élő egyetlen polihisztorának és igazi vezér egyé-niségének tökéletesen igaza van! Aztán nézzük csak miket is irogattok? nos olyan baromságot amit ti magatok fel sem tudtok fogni, de ontjátok a hülyeségeiteket bizonyítva, hogy még léteztek >> csak azt nem tudni minek? gondolom a rohadási folyamat kicsit felgyorsúl és mielőbb a sze-mét dombra kerültök! De inkább a trágyadombra >> bár ennek, kétségtelen hátránya, hogy a baromságotokat bizonyító sejtek felszívódhatnak az élő temészetbe >> beláthattalan károkat okozna az emberiségnek! Inkább csak puszúljatok moslékok!
Peller Anikó
Jajj, ne ijesztgessetek má, csak nem harapta meg?
looper
@simmering73: Egy próbát megért, de a fideszes sutyerákok úgy sem értik mi az a gender, így a paraszt csak a férfit (zsebhokis kicsi én) és a nőt látják...
Ha már most probléma van az értelmezéssel, mi lesz később, a tanárhiány következtében?...
Orbán, már a magyarság létezését veszélyezteti a bezárkózással, a belterjességgel egy változó, fejlődő világban.

EZ MÁR HALÁLOS BŰN !!!

A jövőt tönkre tevő politikus emberek millióit veszélyezteti a maga hasznára...

"Ha valaki látja, hogy a testvére nem halálos bűnt követ el, könyörögjön érte, és életet fog adni annak, aki nem halálos bűnt követ el. Van halálos bűn: nem az ilyen esetre mondom, hogy könyörögjön. Minden gonoszság bűn, de van nem halálos bűn is." (1Ján 5, 16,17)

rtl.hu/kulfold/2023/06/17/eszak-korea-titkos-interjuk?utm_source=hirkereso-hu&utm_medium=textlink&utm_campaign=hirkereso-rss&utm_content=k%C3%BClf%C3%B6ld_eszak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.