már ez is

Forrás: autotimes.hu
Feltöltő: AutoTimes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Faster911
Nagyon durva a gép, és valójában bármely sebességi tartományban rugalmasabb, mint a benzines társa. Csak ne lenne zöld! Már mint a színe!
bmw-fan
Mint azt a nevem is mutatja nem vagyok elragadtatva az olasz autóktól, de ez már valami. Még a végén megfontolom, hogy kiteszek egy posztert az irodám falára. :-)
Faster911
Én a helyedbe kitenném, mert egy olasz autónak azért lelke is van.
bmw-fan
Lelke az tényleg van, de megbízhatósága az sajnos nincs. Ebben jobbak a németek. Ezért százszor inkább egy Porschét, mint egy Ferrarit! Na jó, azért azt sem veti meg az ember. Kétségtelen, hogy gyönyörű hangjuk van!
rsara85
Hihetetlen, hogy gyorsabb mint a benzines pedig nehezebb.
rsara85
Gondolkodunk rajta a párommal, hogy veszünk egy Priust.
Faster911
Nem rossz ötlet, a városban biztos kevésbé fogtok füstölögni. Az oldalon van egy Honda hibrid is, az talán még olcsóbb is, mint a Toyota.
DrUhr
a hibridek zsákutca, éljen a hidrogén a Honda FCX Clarity
begbiebike
hibrid ferrari, szentségtörés, nemsokára motorhangot is csak hangszóróból hallhatunk...
Hook
Mitmá, a hibrid jó, de nekem akkor is a Lambo kéne.
Faster911
Azért nem szentségtörés, ugyanaz a v12-es van benne, mint eddig volt, ez inkább csak az előírások teljesítése miatt fontos. Az már csak mellékes, hogy gyorsabb is lett, mint volt.
dovasz
Ez is a zöldek miatt van! Pedig a környezetszennyezés töredékét (1%) köszönhetjük az autóknak!!!
bmw-fan
Azért az egy kicsit kevésnek tűnik. Érzésem szerint inkább 10 felett lehet, ha belevesszük, hogy az autókhoz kapcsolódó iparnak mennyi a kibocsátása, akkor meg még több.
bmw-fan
Persze az igaz, hogy nem az a néhány 100 db Ferrari vagy Lamborghini a felelős a környezeti problémákért. Legalább őket békén hagyhatnák.
bmw-fan
Ezek az autók nem is azoknak az embereknek szereznek örömet, akik megvehetik őket, mint inkább azoknak, akik rajonghatnak értük, elképzelhetik, hogy egyszer nekik is lehet egy ilyen autójuk. Erről szól az ágaskodó ló legendája, nem a másodperekről, meg a g/km értékekről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.