A Google és a Kodolányi János Főiskola (KJF) megállapodott, hogy szeptember elsejétől minden elsős hallgató a Google Alkalmazások Oktatói csomag keretében a Google levelezőrendszerére épülő főiskolai email-címet fog kapni. A hazai felsőoktatási intézmények közül elsőként vezeti be a Kodolányi a keresőcég Alkalmazások nevű csomagját, a későbbiekben pedig más Google-szolgáltatások elindítását is tervezi.tovább

Forrás: IT Pages
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

charlie
Lol, ehhez nem kell megállpodni, csak regisztrálni. Akkor majd Én is így hirdetem, hogy intézményünkben ilyen máködik. ráadásul régebb óta.
tsabeeka
hámondjuk 100 júzer fölött meg is kell állapodni, ők meg sztem többen vannak :)
charlie
hát, nem tudom milyen megállapodás. oktatási csomagnál beirtam, hogy mennyit igényelek. egyszer ez elfogyott, van ott a usereknél egy ilyen, hogy még több accot, beirtam, hogy több kell aztán meg is adták. akkor én is megállapodást kotottem a googlevel?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.