Azok a webezők, akiknek nem rendelkeznek azonosítóval a világ legnagyobb közösségi oldalán, a többi embernél nagyobb eséllyel kerülhetnek majd a hatóságok látóterébe, elsőként bocsáthatják el őket munkahelyükről és nehezebben kaphatnak új munkát is. Legalábbis ezt állítják német kutatók, akik szerint a nyomozó szerveknek és a munkaadóknak gyanúsként kellene kezelniük és jobban odafigyelniük azokra az emberekre, akik nem rendelkeznek rendszeresen használt profillal a Facebookon, a Twitteren és más közösségi oldalakon.

Forrás: m.pcforum.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dragonita
Ez a hír kiverte nálam a biztosítékot.
perta
Ezek tényleg ennyire hülyék? Azért mert nem teregetem ki az életemet már bűnös lennék?
gyevi_biro
Nekem is kettő identitásom van, egy ami zárt (!) családi és egy nyílt ahol meg senkit nem veszek fel:)
A nyílthoz jönnek az ilyen olyan alkalmazások.
senkifia68
A jelenség primitív formája terjed kis hazánkban. Álláshirdetésekre elküldött önéletrajzokból megszerzett adatokkal (lakcím, tartózkodási hely, mobilszám, telefonszám,emailcím,Skype cím...stb). Az áldozat csak akkor kezd gyanakodni amikor az email fiókja dugig telik kéretlen reklámokkal, a gépe a tevékenységét figyelő kémprogramokkal, telefonos marketingesek zaklatják folyamatosan, vagy váratlan időpontban egy "közvélemény kutató" érkezik és furcsábbnál furcsább kérdéseket tesz fel

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.