A pár hónapos Range Roverben fúj a szél, a fűtés rossz, az ablaktömítések hullámosak. A szervizben azt kérdezik a tulajtól, miért nem örül, hogy ilyen kocsija van.

Forrás: Totalcar
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
És még örüljön, hogy nem lehúzott ablakkal kell közlekednie, hogy legalább a hóna alatt tudja vinni az ajtót is. :)

(Ennyi pénzért ugyan mit el nem vár?) :)
jotta
Én nagyon örülök annak, hogy a guta kerülgeti azt az ökröt, aki annyit költött egy négykerekű szarra, amennyit én eddigi életemben kerestem. Basszák is át jól azokat akik ilyen aránytalanul költekeznek!

"Vettem egy pólót, az van ráírva hatalmas betűkkel: BALEK. Csak tudnám, miért került 20.000 forintba..."
Zsoel
Mindig mondtam, hogy nagy marha az, aki 5 milliónál többet kifizet egy akármilyen négykerekűért. Van egy határ, amely fölött már nem ér annyival többet egy kocsi a másiknál, amennyivel többe kerül: a tízmilliós Audi A6 hiába kerül pénzügyileg százszor annyiba, mint egy százezres Suzuki Swift, nem jobb nála százszor, mert annak is csak négy kereke van, és az is csak arra való, hogy A-ból B-be eljusson vele az ember. A "hogyan" pedig nem éri meg a 9.900.000 Ft-os árkülönbözetet. Ez a balek elpazarolt negyvenmillió forintot olyan hibákért, amelyeket egy ötvenezres Trabiban is megtapasztalhatott volna. :)
Én nem vagyok irigy, miattam aztán költse a pénzét, amire akarja, de aki ennyi pénzt kiadott kocsira, az ne csodálkozzon: köztudott dolog, hogy minél drágább egy autó, annál kellemetlenebb meglepetésként éri az embert, amikor apránként kiderülnek róla a kisebb-nagyobb disznóságok.
Zsoel
Mellesleg az ilyen negyvenmilliós álterepjárók tényleg csak arra valók, hogy akinek ez kielégíti a becsvágyát, elmondhassa magáról, hogy ennyi pénzért vett (egy különben ronda, batár monstrum külsejű) kocsit. Ha rajtam múlna, az összes ilyen terepjáró-utánzatot és szabadidő-autót eleve kitiltanám a közutakról, mert olyanok, mint a kerekeken járó ágyúgolyók: hacsak nem a sajátjukkal megegyező kategóriájú autóval ütköznek, magas építésük miatt orr-részük nem a másik kocsi gyűrődési zónájába, hanem afölött, az utastérbe csapódik be, gyakorlatilag összetörve azt.
coyote3
Érdekes történet. Amikor velem is packáztak a szervizben , én hosszú, meleg, barátságos hangú levelet írtam Stuttgartba. Utána már a szervizben is rémesen készségesek lettek:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.