A három olimpiai arany mellett három világbajnokságot is nyert. 1974-től rákkutató sebész szakorvosként és klinikai adjunktusként dolgozott. (Járt volna neki, hogy a Nemzet Sportolója lehessen, de helyette azt a Schmitt Pált nevezték ki, aki egyetlen aranyát Fenyvesi csapatának tartalékjaként szerezte (vívás nélkül). Pedig Fenyvesi tényleg doktor volt, ellentétben a doktoriját összelopkodó bukott "álamfő"-vel.) Dr. Fenyvesi Csaba 72 éves volt Nyugodjék békében!

Forrás: index.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Istenem, megint egy legenda tavozott... Sajnos, a cikk is nagyon jol ramutat arra, hogy a sajat hazajaban a legjobb sportolo sem lehet profeta, de aki ismerte es akit meggyogyitott, az mindig szeretettel fog ra emlekezni.
Elhetett volna meg, hiszen ma mar a 72 ev nem magas eletkor.
Nyugodjek bekeben, R.I.P
RonaGyuri
csak a rend kedvéért Palika vívott a 68-as olimpián a nyolc között, 2, azaz kettő asszót, igaz mindkettőt elvesztette, de azért csapat továbbjutott és később nyert is.
Zeta
Nem volt olyan" fényes" múltja, mint a gyorsmásolónak,
Ő Ember volt! Ki érdemelt dr- címmel, becsülettel!
Clavigo
@Zeta: "Gyorsmásoló "",,,,,:) :) Nekem a Printer Pali név ugrott be.. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.