Minden évben felröppen a hír, hogy a Samsung Galaxy S szériájának legújabb tagjaiból egy Mini variáns is érkezni fog, valamivel kisebb kijelzővel és gyengébb hardverrel. Úgy tűnik erre idén van most a legnagyobb esély, ugyanis az AnTuTu-nál járt az SM-G8850 modellszámú eszköz, ami egyértelműen a Galaxy S sorozat egyik tagja lehet. A specifikációk is egy “butított” változatról árulkodnak, a burkolat alatt...

Forrás: gsmring.hu
Feltöltő: GSMring
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Valaki árulja el nekem ,mi a tököm értelme van ezeknek??? Unatkoztam,vettem a fáradtságot geekbenchen összehasonlítottam ,igaz az S8-at az alsókategóriás low end asztali gépemmel..és a samu majdnem annyi pontot ért el mint a cseppet sem bivalyerős gépem...magyarra fordítva,ezek számítógépnek nagyon karcsúak...max media centernek jók...abba meg minek ilyen hardver???Mielőtt valaki a 4K-val jön...nagy marha az aki 4K-ban néz videót 5-6 colon!!! Maradi sem vagyok...van "okostelefonom" fedélzeti kamerának,navinak...de telefonálni,munkába butatelefonom van,aminek nem baj ha leesik magasról,beleesik a mocsárba..és semmivel sem lehet rosszabbul telefonálni vele,mint egy félmilliós csodával /iphos/!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.