A Párbeszéd politikusa is csak a sajtóban olvasta, hogy egy esetleges sikertelen önkormányzati szereplés után mégis lehetne képviselő. Az újságban olvastam én is csak- mondta az ATV Egyenes beszédben a politikus, arra a kérdésre válaszolva, tényleg elképzelhető-e, hogy visszakapja mandátumát, amiről most mond le, ha esetleg nem jön össze neki a sikeres szereplés jövőre az önkormányzati választáson. Hozzátette: nincs erről szó. Karácsony Gergely beszélt róla, hogy a jelenlegi rendszert szerinte a parlamenti választáson keresztül lehet megváltoztatni, ezért aki visszaadja a mandátumát, az ne is kérjen helyette másikat. Úgy véli, a vereség után az ellenzéki politikát is meg kell változtatni, ehhez egy eszköz lehet az utca. Mint mondta, a parlament is egy lehetőség, csakúgy, mint az önkormányzatok, az EP-választás jövőre, a civil világ, vagy éppen az utca. A nemzetközi tapasztalat az ilyen típusú rendszerek megdöntésében azonban azt mutatja szerinte, hogy egységes ellenzék nélkül...

Forrás: gondola.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Commenter
@durbincs: Mi van? Éljen hát. Inkább ő éljen mint azovo(i)(da)...
Commenter
@durbincs: szabad gyök, vagy gyökér maga? tudja nem mindegy?
Commenter
@durbincs: ez kész. én is lovat akarok rajzolni...
Commenter
Karácsony Gergely nagyon jól mondja hogy ezt a jelenlegi kormányt már csak az utcáról lehet megbuktatni és összefogással nem pedig demokratikus választás útján, ami normális esetben a járható út kellene hogy legyen. És mi van akkor, ha jövőre nem lesz már Zugló polgármestere. Eddigi nyilatkozatai alapján feltételezem, hogy nem dől benne össze a világ, bár április 8-án rondán meglopták, egy elcsalt választással. Ha nem is most de eljön még az ő ideje. Fiatal, okos és erős: az idő neki dolgozik egy zakkant megalomán senkiházival szemben.Azzal hogy Zuglót továbbra is demokratikus kerületként vezeti továbbra is, mindent megtesz amit a jelenlegi helyzetben megtehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.