Jelentősen rontotta minden ország gazdasági prognózisát a Nemzetközi Valutaalap (IMF) a koronavírus-járvány pandémiává fejlődése óta kiadott első elemzésében. Eszerint a világ országai jókora visszaesést szenvednek el, a legtöbbjük mély recesszióba süllyed idén, a globális GDP-veszteséget 9000 milliárd dollárra taksálja az IMF - és ez még csak az alapforgatókönyv, azaz lehet ennél rosszabb is. A magyar kilátások sem rózsásak, a növekedést az IMF szerint el lehet felejteni 2020-ra.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
pedig lesz fejlődés! Orbán hatalma és Lolo vagyona növekedni fog! =))
Zsopiale
Az lesz hogy kisemmizett koldussá vált tömegek fognak megindulni a városok, villák, kastélyok, uradalmak és majorok, parkolóháznak álcázott és egyéb titkos elit bunkerek, kormányzati épületté erőszakolt kolostorok és hasonló urizáló országkirabló náci hazaáruló rablógyilkos patkány tulajdonosok ingatlanai, raktárai, üzemépületei, autói, buszai, hajói, repülőgépei felé... ha ellenállnak, emberhalál lesz és elpusztul minden, de ha netán az utolsó pillanatban végre belátják a bűneiket, akkor meg fogjuk tudni menteni a vagyonokat és elosztjuk igazságosan... majd beindul a munka és a fejlődés...
justhpeter
@RonaGyuri: ...és ezzel ki is merül a fejlődés.
Borsodi
@Zsopiale: Talán régen így lett volna de most ez nem fog bekövetkezni gyáva nép vagyunk.Azt hamarább eltudom képzelni,hogy egymás ellen fordulunk az éhezők fosztogatnak rabolnak a jobb módban élőktől.Nem jut el az agyukig kik miatt tartanak még mindig itt. Most sem látják a valós helyzetet,csak az egymás iránti gyűlölet,hatalom megtartása számít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.