A szaktárca szerint csak egy erdélyi kórház kért két-három aneszteziológust, de a miniszter kérése nem ezt tükrözi – derült ki egy lapunk birtokába került levélből. Különös levelet kaptak a kórházigazgatók még húsvét hétfőn az állami fenntartótól: ebben az egészségügyért is felelős Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) vezetője, Kásler Miklós azt kérte, mérjék fel, hogy van-e az intézményükben olyan orvos, aki vállalna munkát Romániában Sepsiszentgyörgyben és Kovászna megye más településein. A levelet megkapta az Országos Onkológiai Intézet is, amelynek főigazgatója személyesen szinte valamennyi osztályra továbbította a kérést.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
eddig sem volt 100-as. de most végleg megzakkant! =))
Pálinkás Pál
Ekkora egy rohadékot...itthon kidobatja a beteg embereket a kórházakból,az orvosokat meg küldené a románoknak...ez simán van olyan geci mint a duce!!!
lampa laz
Rohadt mocskoskörműpatkány, de az is aki ennek a toborzásnak eleget tesz.
illusion
Eddig a betegeket küldte haza a kórházakból, most az orvosokat küldené el az országból.
Noooooooemális?

Nálam végül ez verte ki a biztosítékot. Nem vagyok hajlandó több hírt elolvasni !!!
Nálam megszűnt a Fidesz létezni - összes gazemberestül. Semmit nem akarok tudni ezekről soha többé.
Klubtag
Azért az érdekelne, hogy amelyik orvos olyan szaktudással rendelkezik, mely ilyen járvány idején nélkülözhetetlen pl. Erdélyben(IS), az milyen alapon fog mérlegelni, ha jelentkezik a toborzásra?
kereső
Beindult a magyar mengele.Koszos körmű sarlatán.De hát ezért tartja orbán.
namihami
Ez is egy módja annak, hogy ezt a hazánkban tapasztalható orvosi túltengést csökkentse. Végtére, ha eldobunk egy követ legalább 4-5 orvost (és egyéb egészségügyi személyzetet) talál el. És (miként a toborzó oly bölcsen külön kitér rá) ez főleg az anaszteziológus orvosok túlzott számára jellemző. Hiszen pusztán csak azért maradtak el műtétek, mert már egymás lábára léptek a műtőkben.
Szép volt Kásler. Így kell előrevinni és még jobbá tenni az egyébként már most is a világszinvonal felett álló honi egészségügyet. Minket irigyel a világ, főlrg az olyan nagyhatalmak, mint pl. Türkmenisztán vagy Kazahsztán.
nezelodo
Nem kell ezen csodálkozni. Már a Mikola a Nemzet Orvosa megmondta, Orbán 15 millió magyar miniszterelnöke. (Most ugyan remek alkalom lenne, hogy exportálja nekik a lúgos "orvos" unokaöccsét), és sokan átengednék a határon túli ötmilliónak kizárólagossággal Orbánt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.