A pénteken megjelent Magyar Közlönyből kiderül: a gazdaságvédelmi alap terhére a kormány 82 milliárd forintot csoportosít át a Budapest-Belgrád vasútvonal felújítására, az idén betervezett eredeti 61 milliárd forintos kiadáson felül.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Újabb az idénre tervezett 61 mellé!!! =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Repkednek a 10 és 100 milliárdok

Miközben a nem kellő odafigyelés (megalapozott intézkedések hiánya), és a pofátlan arrogancia (idétlen huzakodás az EU-val) miatt egyre nagyobb rés tátong a költségvetésen, az arra érdemeseknek két kézzel szórják a pénzt

Arról nem is beszélve, hogy egyre másra sorjáznak az egyre durvább megszorítások, még akkor is, ha ezek jelentős része nem elsősorban gazdasági, hanem sokkal inkább primitív bosszú.
Mindeközben, ahogy az „A pénteken megjelent Magyar Közlönyből kiderül: a gazdaságvédelmi alap terhére a kormány 82 milliárd forintot csoportosít át a Budapest-Belgrád vasútvonal felújítására, az idén betervezett eredeti 61 milliárd forintos kiadáson felül.”
Gauntlet
Mibűl lesz ? Aranyból??? Na ezt védje Shikari meg Durbincs ! Nem a ti pénzetek !
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na kérem szépen az érettségi megvolt, de ez úgyis alsós matek

HVG: „a kabinet hozzányúl a Gazdaságvédelmi Alaphoz, és onnan 82,1 milliárdot átcsoportosítanak a Budapest-Belgrád vasútvonal építésére”

Gyorsan tegyük hozzá idénre és újabb! Igen: „A pénteken megjelent Magyar Közlönyből kiderül: a gazdaságvédelmi alap terhére a kormány 82 milliárd forintot csoportosít át a Budapest-Belgrád vasútvonal felújítására, az idén betervezett eredeti 61 milliárd forintos kiadáson felül.”! Azaz 2020-ban 143 milliárdot költhetnek erre, egyelőre hisz még a félévnél sem tartunk.
No de hagyjuk a siránkozást, Lolo-nak is drágul az élet. Maradjunk a puszta számoknál.
Pár héttel ezelőtt, pontosabban még három sincs, azt mondta el Varga Mihály miután aláírta a beruházás elindulásához szükséges hitelmegállapodást, hogy: „beruházás költségei ”« A szerződés értéke: USD 2.078.636.973,-» azaz 700 milliárd forintnál járnak”,
valamint, hogy „beruházás 85 százalékát hitelből, a fennmaradó 15 százalékot saját forrásból, önrész biztosításával finanszírozza a magyar állam”!
Na kérem, nálam – na jó én ragaszkodom a konvencionális, tankönyvszerű elemi számtanhoz – a 700-nal a 15 százaléka = 105!!!
Na jó én azt tudom, hogy Őfenesége különleges képességekkel rendelkezik, no de erre a 105-ből az idén 143-at lehet felhasználni nagyon csúcson van! =))
kereső
@RonaGyuri: Te elhitted a 700 milliárdot? Az elmúlt tiz év ismeretében?Hiszen ez a "beruházás" lesz a következő évek arany tojást tojó tyúkja- annyit fognak lopni belőle, amennyit nem szégyenlenek- az ő "szégyenérzetüknek" pedig nincs határa. Még a csillagos ég sem állja útját.
Jozefina
Amikor a lopás törvényesítve van!!!???
kereső
@Jozefina: törvényesitve van már tiz éve.
Gyütt Mönt
@Jozefina: szívem, lásd be, hogy emelkedtek az alkotmányos költségek.
tudode
Mostanában kerülhetett fel a világhálóra 411 lájkkal őfélesége videója arról, amikor 2007-ben megválasztották a fideszesek (vesztükre) párttitkárnak, amelyben az ILLEGITIM kormányt ekézte!
.
Ennek a videónak az a bukéja, hogy az, aki tökig eladósította az országot az ikertesók által, a Paks2-vel a Budapest-Belgrád selyemúttal, ahhoz meg kell hallgatni, ténykedése összevetése céljából, hogy karaktergyilkolás árán mit valósított meg a zemberek érdekében, saját nyája hasznára, a piaci legyet is lekőrözve:
.
Íme:
.
---- Orbán Viktor az m1-en a Fidesz 2007-es kongresszusáról (2007. május 20.)
.
www.youtube.com/watch?v=EACUgihQAVo
.
Ehhez annyit: Járvány idején nem kellene mást tennie az ellenzéknek ahelyett, hogy egy levegőt szívnak egy politikai szélhámossal, kivetítőkön bemutatni azt, hogy nem is miniszterelnökként Rongy'Ő!!!

.
RonaGyuri
@kereső: bocs a 700-at is pár hete mondták!!! =))
kereső
@RonaGyuri: Már csak azóta is mekkora az infláció, gondollj ebbe bele.:))))))))))))))
kereső
@RonaGyuri: Kösz. A Magyar Posta június 1-tól 6,1%-al megemeli a belföldi -és külföldre irányuló postacsomagok árait. Indok: A külföldi szállitások megdrágulása- nem teszik hozzá, csak én - meg a magyar fizetőeszköz szándékosan romló árfolyama. És ha belegondolunk ebbe- akkor már nagyon is érthető lesz a vasút drágulása- hiszen dollárban számolnak. Innen mindenki gondolja tovább!
Yoda69
Beindult a lopogep.
Mire elkeszul ez a szar, tobb szaz milliarddal fogjak megroviditeni a magyar embereket. Ennek tetejebe 50 evre eladositva Kinanak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.